• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

  DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
IvaNftw
Rezultat reagovanja
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O vama...

 • Razumes ako narucujes a ne stignes da me pitas ovaj naruci. Ja ne koristim PWM kontrolu da CPU toplota regulise i sada m irade stalno na 1600RPM. Ove lepo stavim i dobijam i te kako poboljsanje jel je GT bolji na 1500 nego CORSAIR na 2000 skoro. A opet ce raditi skoro 300RPM brze nego moji sada. Znaci ima prostora i za Intel eventualno.
  Ivane kada bude moralo da se odluci za Performance PC reci mi pola dana samo ranije da se odlucim da li cu da uzmem GT AP-15 ili GT AP-29. Skapirao sam da cu tesko spustiti brzinu onima od 3000RPM (moram da nabavljam dodatni molex pa da redukujem na 7V a tako opet mozda bude bucno a mozda slabo, dok ovi rade skoro na 1900RPM a moj sadasnji fan radi na 1600RPM sto znaci da dobijam i te kako poboljsanje jel su i ovako bolji a ostalo mi je dosta farbe crne i farbao sam pre i Zalman RAM cooler pa cu ja to lepo da ofarbam. Ali neki od ta dva narucujem sigurno oba ih ima PPC modela koji meni trebaju.
  Znaci ovaj model

  http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=24749 x2 komada
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh