micri
Betmen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.536
- Rezultat reagovanja
- 181
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
AMD 9800X3D/Asus ROG Ryujin III 360
Motherboard:
Asus TUF B850M-Plus Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Ripjaws M5 RGB DDR5 6000MHz CL28
VGA & cooler:
Asus ROG Strix RTX3080
Display:
Alienware AW3423DWF/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Razer Blackshark v2 Pro/JBL Flip 5
Case:
HAVN HS420/Phantesk D30 RGB x7
PSU:
MONTECH 1000W
Mice & keyboard:
Monsgeek M1V3/Zuoya GMK26/Razer Naga 2014/Razer Deathadder v3 Pro
Internet:
Optika 600/600
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 16 Pro Max 256GB/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc/BambuLab P1S+AMS
Mislis pod pravu hemiju? Realno nista, bez testesterona neces nista uraditi, to ti je osnova. Znaci mora neki oblik testa tipa depo i primobolan+oralni wini.
A i realno, sta ce ti sve to? Mislim to je tvoja stvar, ali ti kada si pod hemijom tek onda moras da pazis sta ces da jedes i moras MNOGO da jedes da bi to radilo, posto veicna misli, bocnes se i gotovo. Ortak uzima 400mg testa i 400mg propionata ali zato pojedeo 1.2kg piletine, celo pakovanje meggle sira i 10 jajeta dnevno
Da se odma ogradim nisam cepao nista, da jesam otvoreno bih rekao, nemam tih problema
Sve ovo znam zato sto mi ortak prica kako uzima i sta uzima i gledajuci njega, vidi se da zna sta radi 
edit: Nemoj da mislis da ti prebacujem i slicno, ali cim si postavio takvo pitanje vidi se da ne znas mnogo o tome, tako da ja bih to zaobisao dok barem ne naucis nesto, posto to nije igranje sa parcetom harware-a pa da te briga, ima garanciju, telo nema
A i realno, sta ce ti sve to? Mislim to je tvoja stvar, ali ti kada si pod hemijom tek onda moras da pazis sta ces da jedes i moras MNOGO da jedes da bi to radilo, posto veicna misli, bocnes se i gotovo. Ortak uzima 400mg testa i 400mg propionata ali zato pojedeo 1.2kg piletine, celo pakovanje meggle sira i 10 jajeta dnevno

Da se odma ogradim nisam cepao nista, da jesam otvoreno bih rekao, nemam tih problema
Sve ovo znam zato sto mi ortak prica kako uzima i sta uzima i gledajuci njega, vidi se da zna sta radi 
edit: Nemoj da mislis da ti prebacujem i slicno, ali cim si postavio takvo pitanje vidi se da ne znas mnogo o tome, tako da ja bih to zaobisao dok barem ne naucis nesto, posto to nije igranje sa parcetom harware-a pa da te briga, ima garanciju, telo nema

Poslednja izmena:

e sad,jos pre par godina,znam da su neki klinci u teretani sibali neki Dianabol ili Bioanabol,tako nekako,i da su bas jezivo napredovli iako su imali uzasnu ishranu......
Nadujes se od toga nema sta, ali nista bez ishrane kako je rekao micri. Jesu se oni povecali, ali slabo ce to njima da ostane ako jedu krs hranu.
u svakom slucaju,hvala n objasnjenju tj pojasnjenju....inace sad sam definitivno odlucio da rokam masu do iduceg proleca pa cu onda na neko rezanje.....