Khm Khm, mani to garenje više :micri::micri:, seti se scene od pre neki danSta bre 450ks suludo, da vidis kako bih ga gario po blokovima![]()
A zamisli šta bi mu Tosha Razredni radio?Sta bre 450ks suludo, da vidis kako bih ga gario po blokovima![]()
Ali od 4:20 pa dalje...Premotajte na 1 min i sacekajte malo..
Sta god da je,realno mu je bio prazan rezervoar na kraju pravca...Sta li se nalazi ispod haube ove cirokane![]()
Lik sto vozi onog crvenog swizer 750 sto je drugi ukupno on objasnjavaRekao sam ja pre par strana da je Porsche Posrche![]()
pa sta da se nalazi 7.0 SRT sa turbom jel mu treba jos nestoSta li se nalazi ispod haube ove cirokane![]()
Bas da ga vidim kako bi se proveo protiv nekog P1000 sa launch kontrolom i awd. :pNekako mi zao vozaca porsea....:p
Umeju ozbiljno da zakucavaju te chirokane SRT8, narocito opremljene superchargerima i turbopunjacima i naravno sa kontrolom starta i duplim kvacilom. Jeste da je arhaicna koncepcija motora sa 2 ventila po cilindru, ali 6,1 litar, sila Boga ne moli. Za drag imaju "stroker kit" koji poveca kubikazu na preko sedam litara i naravno tu ide charger ili turbo.pa sta da se nalazi 7.0 SRT sa turbom jel mu treba jos nestoona matorka iz ukrajne sto se zeza
![]()
Honda CRV je udoban i dobar auto, ali kada su SUV karakteristike u pitanju ona je šminkeraj najgore vrste - Honda nikad nije imala dobar 4x4 pogon -čak i Fiat Panda 4x4 ima bolji.Koji kolaps danas u va ali u isto vreme jako zanimljiv dan-10c dnevna, suv sneg i ispod crni led a saobracaj u centru otisao u k
Ali su na ulice izasli drifteri i vlasnici suvova, kako uzivaju ljudi.. Prvi put sam uzivo vide Juke na delu, veliki uspon sa snegom i ledom, prosao je lakse i sa manje muke od Honde crvovaj poslednji model. Verovatno je i do vozaca ili guma ili oba.
![]()