hsv.stoned
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011.
- Poruka
- 1.478
- Rezultat reagovanja
- 15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Sumnjam da je retko ko od nas imao prilike da sam radi uporedni test vise pneumatika tako da.. moramo da se oslanjamo na ono sto rade profi test ekipe a ja sam se propisno nacitao testova gde guma nekog manje poznatog proizvodjaca briljira, i to lepo da odere Pirelli i ekipu. Ako mi ne verujete rado cu slikati, poceo sam da sredjujem kolekciju auto magazina, ima jedno pola tone
Sto se Tigra tice [iako ne gotivim dosta domacih proizvoda i moto mi je da nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino] Tigar gume su me prijatno odusevile kvalitetom. Naravno, vrte se na Renault 4 GTL, nije ni logicno da uzmem neke preskupe, kao sto MM rece zna se gde se stavlja tigar Ali garantujem da su u rangu sa nekim malo skupljim gumama. Opet sam ih kupio [6 godina zimske trajale uz all season upotrebu, malo prelazimo, oko 5000km godisnje cale i ja i uglavnom grad i light off road tako da nam znace za cupanje iz snega, blata itd] mada zamalo da uzmem Fulda, bila neka kao akcija ili sta vec. Sto se buke tice, ja gume ne cujem jer se cuje motor A Wintera gume su jako zahebane na mokrom asfaltu.. ali mene boli uvo, retko kad se vozi preko 120Km/h, uglavnom do 80-stotka jer slabo mrdamo van Va i brda, reka itd.
MM, izvodis li Vitaru da se proseta na snegu?
Gre'ota bre da se ne igra malo ove zime Ja se kombinujem sa kumom za Nivu i Divcibare u nedelju mada tamo ima 2m [nanosi 4-5m] snega, pred vanrednim stanjem..
Sto se Tigra tice [iako ne gotivim dosta domacih proizvoda i moto mi je da nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino] Tigar gume su me prijatno odusevile kvalitetom. Naravno, vrte se na Renault 4 GTL, nije ni logicno da uzmem neke preskupe, kao sto MM rece zna se gde se stavlja tigar Ali garantujem da su u rangu sa nekim malo skupljim gumama. Opet sam ih kupio [6 godina zimske trajale uz all season upotrebu, malo prelazimo, oko 5000km godisnje cale i ja i uglavnom grad i light off road tako da nam znace za cupanje iz snega, blata itd] mada zamalo da uzmem Fulda, bila neka kao akcija ili sta vec. Sto se buke tice, ja gume ne cujem jer se cuje motor A Wintera gume su jako zahebane na mokrom asfaltu.. ali mene boli uvo, retko kad se vozi preko 120Km/h, uglavnom do 80-stotka jer slabo mrdamo van Va i brda, reka itd.
MM, izvodis li Vitaru da se proseta na snegu?
Gre'ota bre da se ne igra malo ove zime Ja se kombinujem sa kumom za Nivu i Divcibare u nedelju mada tamo ima 2m [nanosi 4-5m] snega, pred vanrednim stanjem..
Poslednja izmena: