Khm Khm, mani to garenje više :micri::micri:, seti se scene od pre neki dan Bog nas je pogledao!!!Sta bre 450ks suludo, da vidis kako bih ga gario po blokovima
A zamisli šta bi mu Tosha Razredni radio?Sta bre 450ks suludo, da vidis kako bih ga gario po blokovima
A zamisli šta bi mu Tosha Razredni radio?
Ali od 4:20 pa dalje... Lambo kida! Onaj snimak iz kabine je da se najezis...Premotajte na 1 min i sacekajte malo..
Sta god da je,realno mu je bio prazan rezervoar na kraju pravca...Sta li se nalazi ispod haube ove cirokane
Lik sto vozi onog crvenog swizer 750 sto je drugi ukupno on objasnjavaRekao sam ja pre par strana da je Porsche Posrche
pa sta da se nalazi 7.0 SRT sa turbom jel mu treba jos nesto ona matorka iz ukrajne sto se zezaSta li se nalazi ispod haube ove cirokane
Bas da ga vidim kako bi se proveo protiv nekog P1000 sa launch kontrolom i awd. :pNekako mi zao vozaca porsea....:p
Umeju ozbiljno da zakucavaju te chirokane SRT8, narocito opremljene superchargerima i turbopunjacima i naravno sa kontrolom starta i duplim kvacilom. Jeste da je arhaicna koncepcija motora sa 2 ventila po cilindru, ali 6,1 litar, sila Boga ne moli. Za drag imaju "stroker kit" koji poveca kubikazu na preko sedam litara i naravno tu ide charger ili turbo.pa sta da se nalazi 7.0 SRT sa turbom jel mu treba jos nesto ona matorka iz ukrajne sto se zeza
Honda CRV je udoban i dobar auto, ali kada su SUV karakteristike u pitanju ona je šminkeraj najgore vrste - Honda nikad nije imala dobar 4x4 pogon -čak i Fiat Panda 4x4 ima bolji.Koji kolaps danas u va ali u isto vreme jako zanimljiv dan -10c dnevna, suv sneg i ispod crni led a saobracaj u centru otisao u k
Ali su na ulice izasli drifteri i vlasnici suvova, kako uzivaju ljudi.. Prvi put sam uzivo vide Juke na delu, veliki uspon sa snegom i ledom, prosao je lakse i sa manje muke od Honde crv ovaj poslednji model. Verovatno je i do vozaca ili guma ili oba.