Ne verujem ovim reklamama sa neta, a veruj mi kad bih znao da stvarno rade posao kao sto je prikazano na Matraxovim klipovima, i nije velika cifra upitanju sa obzirom koliko dobijeskhm, khm... 320€
http://www.blumec.it/buy/zona-4.php
tako je bre jos neko da napravi prevodVideh ovo na NK forumu. Masine kojih su se sami vozaci plasili:
Odgledaste li ovaj drugi vid do kraja, ili bar detaljno?
Pa onaj RAV uopste nije izvucen nego malo vucen, prikazase ga zaglavljenog i onda kada treba da povuce bi na ravnom. Smesno, TopShop rad.
hehehe samo sam cekao takve komentare , jer sam i sam to primetioDa bre, ja sam primetio, da ne govorimo sto su njega ubrzavali prilikom voznje na snegu i u krivinama...
Po zakonu je tako - stim da ovlašćenje mora biti overeno u opštini ili u sudu, ne važi samo potpis.Morars da imas ovlascenje, saobracajna ti nista ne znaci, jer na primer neko ti otme saobracajnu i kljuceve i sta ces onda? Ostanes bez auta jer on moze da kaze da si mu dao
Was ist das, Punto mk1?Sam ga nasao
Aha.Was ist das, Punto mk1?
Meni je ocuh posklonio Yugo pre nekoliko meseci, nije nam isto prezime, nije nam ista ni adresa. Nisu me ni zaustavljali, ali ispada da imam potencijalni problem.Po zakonu je tako - stim da ovlašćenje mora biti overeno u opštini ili u sudu, ne važi samo potpis.
E sad, naši panduri često za to ne mare (naročito ako je auto na člana familije - tj. ako je na saobraćajnoj isto prezime kao i u tvojoj LK), ali trebali bi.
Oko 550din je overa ovlašćenja. Obrazac za ovlašćenje bi trebalo da postoji u opštini.Koliko kosta to ovlascenje, plati se samo sudska taksa ili? Mada cu najverovatnije sacekati do registracije da sve prebacim...
Nisam upoznat da su ukinuli - čak štaviše prilično sam siguran da su po zakonu još uvek neophodni. Ako znaš nešto više od nas, molim te podeli sa svima.Ne traze vise putne naloge btw, tj. nisu vise potrebni....