hsv.stoned
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011.
- Poruka
- 1.478
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
Sumnjam da je retko ko od nas imao prilike da sam radi uporedni test vise pneumatika tako da.. moramo da se oslanjamo na ono sto rade profi test ekipe a ja sam se propisno nacitao testova gde guma nekog manje poznatog proizvodjaca briljira, i to lepo da odere Pirelli i ekipu. Ako mi ne verujete rado cu slikati, poceo sam da sredjujem kolekciju auto magazina, ima jedno pola tone
Sto se Tigra tice [iako ne gotivim dosta domacih proizvoda i moto mi je da nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino] Tigar gume su me prijatno odusevile kvalitetom. Naravno, vrte se na Renault 4 GTL, nije ni logicno da uzmem neke preskupe, kao sto MM rece zna se gde se stavlja tigar
Ali garantujem da su u rangu sa nekim malo skupljim gumama. Opet sam ih kupio [6 godina zimske trajale uz all season upotrebu, malo prelazimo, oko 5000km godisnje cale i ja i uglavnom grad i light off road tako da nam znace za cupanje iz snega, blata itd] mada zamalo da uzmem Fulda, bila neka kao akcija ili sta vec. Sto se buke tice, ja gume ne cujem jer se cuje motor
A Wintera gume su jako zahebane na mokrom asfaltu.. ali mene boli uvo, retko kad se vozi preko 120Km/h, uglavnom do 80-stotka jer slabo mrdamo van Va i brda, reka itd.
MM, izvodis li Vitaru da se proseta na snegu?
Gre'ota bre da se ne igra malo ove zime
Ja se kombinujem sa kumom za Nivu i Divcibare u nedelju mada tamo ima 2m [nanosi 4-5m] snega, pred vanrednim stanjem..

Sto se Tigra tice [iako ne gotivim dosta domacih proizvoda i moto mi je da nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino] Tigar gume su me prijatno odusevile kvalitetom. Naravno, vrte se na Renault 4 GTL, nije ni logicno da uzmem neke preskupe, kao sto MM rece zna se gde se stavlja tigar

MM, izvodis li Vitaru da se proseta na snegu?

Gre'ota bre da se ne igra malo ove zime

Poslednja izmena: