R_U_S
Banned
- Učlanjen(a)
 - 03.04.2009.

- Poruka
 - 117

- Rezultat reagovanja
 - 1

Moja konfiguracija

CPU & cooler:

Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz						

Motherboard:

Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300						

RAM:

2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM						

VGA & cooler:

Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go						

Display:

Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go						

HDD:

2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb						

Sound:

Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100            Realtek ALC 883						

Case:

Chieftec Dragon DX-01WD						

PSU:

LC Power 550Wt						

Optical drives:

HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW						

Mice & keyboard:

Logitech: RX1500, RX250, ...						

Internet:

ADSL						

OS & Browser:

WinXP professional						

@warmaster:
dobro si prošao, i želim ti brz oporavak.
Proletos je sin burazera od tetke ispravio krivinu u Banatskom Karlovcu i sleteo u jarak pored puta. Naravno, u jugiću u 2h iza ponoći. Klinac ima 16 godina, nije bio vezan, zapalio je glavom u krov, bio je u komi 10 dana, vilicu je izlomio na nekoliko mesta, ostao bez par zuba. Sada je hvala Bogu dobro, mlad je i zdrav. Ima ožiljčinu preko cele brade kao uspomenu, i bolove još uvek, i ne sme da vozi ni biciklu, a kamo li motor.
								dobro si prošao, i želim ti brz oporavak.
Proletos je sin burazera od tetke ispravio krivinu u Banatskom Karlovcu i sleteo u jarak pored puta. Naravno, u jugiću u 2h iza ponoći. Klinac ima 16 godina, nije bio vezan, zapalio je glavom u krov, bio je u komi 10 dana, vilicu je izlomio na nekoliko mesta, ostao bez par zuba. Sada je hvala Bogu dobro, mlad je i zdrav. Ima ožiljčinu preko cele brade kao uspomenu, i bolove još uvek, i ne sme da vozi ni biciklu, a kamo li motor.

Matori, kad sedneš za volan, smiri živce. Znam da nije lako, ja isto tako umem da po****im, a to ume da bude faktor koji utiče na bezbednost. Evo, jesenas kad sam se čuknuo na Novom Beogradu, razlog je bio moje nestrpljenje i nervoza, jedno pogrešno prestrojavanje i u desnoj traci je bio parkiran auto na sred puta. Srećom izbegao sam ga uz minimalnu štetu i bez ikakvih povreda, a moglo je da bude gadno. Zato pamet u glavu, bez nervoze kada sedaš za volan, hladna glava mnogo više pomaže nego iskakanje iz kože.
. Kupicu, sta da se radi, krivo mi samo sto mi je 205ica najomiljeniji auto, al eto, njega necu vise uzimati opet, matoro. Nadam se da mi nece oduzeti dozvolu da opet moram da se cimam da polazem.

tragedija.