• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Evo i ja sada vozim na plin (Toyota Carina XL 1.6 16V, 108KS, 1997g)
Cek, ovo cudo izvlaci 108 konja iz 1600 kubika... i to jos '97? Damn...
Provozao je Feđa auto, i kaže da ide bolje od buđavog Fiat Bravo 1.6 16V.
Eto ti ga sad, a ovamo klima glavom kad mu kazem kako Bravo sasvim fino vuce od 4.5K obrtaja... :P
Pa i ja sam živ čovek, volim i ja da navrtim motor do 7000 o/min...
... a blokada tuce u ses' i po 'ljada :D:D:D

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Evo, 'vako....Carina i Bravo 1.6 16v idu otprilike isto na papiru. Po onome sto sam video vozeci oba, tu su negde...dakle, vuku se ko mrcine i jedan i drugi.... :rotf:

E sad, Toyota malo bolje ide na nizim obrtajima, malo ima elasticniji motor. Na visokim su i jedan i drugi tu negde. Dakle, nista spektakularno, ali sasvim ok. Odnos mase i snage im je tu negde, Carina ima 1100KG, a Bravo ima 1050, s' tim sto Bravo ima 5 HP manje.

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
Igoritza sad upravo vozio Kumov Series 7 E65 - i nije mi dobro :)

kum inache planira da ga menja preko svog dilera, uz doplatu za F01, mada ja ne znam zashto - ovaj auto je san snova! :)

S

stalja

Guest
Imam tu klince iz kraja "parking tunning" ekipa. Ubacili motor od Lancie 1.6 SOHC u shuga, cak su tu bili i horizontalci, glava iz hobi klase i standardne bregaste, povadjeno sve zivo iz enterijera da bi auto bio sto laksi, itd.... Sve jedno jugic je imao oko 100 KS na radilici i poprilicnu elasticnost, s' obzirom da je motor bio montiran na serijski menjac.

Medjutim tu ima jedan problem. Motor nije skupo ubaciti. Mozes da nadjes dobar motor 1.6 za 200-250 eura, ali onda imas problem sa papirologijom. Moras da uradis atest, koji neces proci sa standardnim Yugo kocnicama iz "dodatne opreme". Drugo, moraces ojacanja karoserije da uradis. Standardni usrani jugov trap nece izdrzati tezinu i obrtni moment novog motora. Trap koliko toliko i nije problem, kada pogledas nosace motora koji ne izdrzavaju ni 1.1 motor.
Tu nastaje nocna mora. Prvo, donji nosac, traverznu ces morati da ZAVARIS da je ne bi menjao svakih 10 dana.
Postoji jos jedan problem. Kratko medjuosovinsko rastojanje i mali tockovi na jugu. Proklizavace ti nos od auta na svakoj krivin pri malo jacem dodavanju gasa.

Pored svega, ubacivanje 1.6 motora u Shuga ti se nikako ne isplati ako ti je skoljka u losem stanju. Dakle, skoljka mora da bude kao nova za takve za***ancije.

Veruj mi na rec, imao sam pre desetak godina Yuga sa uradjenim FIAT 1.3 motorom koji je imao oko 90 konja i tacno znam koje su mu boljke.

Ako ne radis sve sam, prepravka na 1.6 ce te kostati mnogo vise od 500 €. Jeftinije ti je da uzmes Punta GT pa da ga jos i chipujes. Ili neki krompirwagen MK2, pa u njega 1.8T i kocnice od VR6. 1.8T sa minimalnim zahvatima moze da ima i 200HP, a to ozbiljno ide, narocito u sasiji od 900KG.
Sve to ce manje da proklizava i bolje ce da ide, od budzenog shuga. ;)
Odma bi bez razmišljanja uzeo punta gt, ali većinu stvari radim uz pomoć stručnjaka i naravno sam. Poenta je da auto za taj budžet dobije motor i sve potrebno uz njega [kvačilo, nosače i sl.]

Školjka je 2000 godište i garažirana od toga 5 godina. Za početak stavio bi 2 koske napred i pozadi, a izvario bi kod koševa dodatno.

Коčnice od una turba se šrafe bez problema, a takodje ako nemam sreće pri nalaženju može da posluži i disk od dedre ili alfe 155.

Centralni nosač će najverovatnije biti poliuretan izliven ko što ovi honda fanovi trpaju na silen blokove da bi izdržali pimpovanje ogromnim felnama.

Cela poenta priče je da auto uz normalno ulaganje dobije povećanje upotrebljivosti.

Ja realno da ga napicanim sad, bez ikakvih problema izvlačim od 1600 evra pa nadalje. Da dodam 500 evra, jedino neku jurilicu koju bi sad izvukao za te pare je suzuki swift gti, al to pitaj boga kakvo je stanje.

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Odma bi bez razmišljanja uzeo punta gt, ali većinu stvari radim uz pomoć stručnjaka i naravno sam. Poenta je da auto za taj budžet dobije motor i sve potrebno uz njega [kvačilo, nosače i sl.]
Gledaj da uradis bar glavu na tom motoru da budes siguran u to sto si ugradio. To ne kosta manje od 150 evra.

Školjka je 2000 godište i garažirana od toga 5 godina. Za početak stavio bi 2 koske napred i pozadi, a izvario bi kod koševa dodatno.
To je ok.

Коčnice od una turba se šrafe bez problema, a takodje ako nemam sreće pri nalaženju može da posluži i disk od dedre ili alfe 155.
Parking tunning je imao kocnice od Alfe 155. Diskove napred ventilirajuce i glavni kocioni novi tip.

Centralni nosač će najverovatnije biti poliuretan izliven ko što ovi honda fanovi trpaju na silen blokove da bi izdržali pimpovanje ogromnim felnama.
Nije problem sam nosac koliko to na sta se on kaci. On je usrafljen sa cetiri srafica, napred dva i nazad dva, u parce lima od konzerve od koce. :rotf:

Cela poenta priče je da auto uz normalno ulaganje dobije povećanje upotrebljivosti.
Povecanje upotrebljivosti, ali bez da ti auto bude tvrd kao kamen. Razmisli o tome. Prvo, felne bi bilo dobro da imas 14 cola, 185 mm sirine, a tu imas problem - Yugo ima mali precnik rubova, pa ce ti gume kaciti u njih. Jedino da ih siris, a to je vec diskutabilno.
Ja samo znam da je njihov jugo bio sve, samo ne auto za svakodnevnu voznju.

Ja realno da ga napicanim sad, bez ikakvih problema izvlačim od 1600 evra pa nadalje. Da dodam 500 evra, jedino neku jurilicu koju bi sad izvukao za te pare je suzuki swift gti, al to pitaj boga kakvo je stanje.
Pa bolje da uradis geshu na tom GTi-u nego da se ****s sa Yugom. Veruj mi. ;)

Jedino ako zelis bas Yuga da nasviras, pa da nabijas komplekse tamo nekim poluraspalim vlasnicima Gnojeva 2 1.6 i 1.8 8v, dok ne naletis na nekog 1.8T ili VR-a koji "objasnjava" svima u gradu... :rotf:

Poslednja izmena:
S

stalja

Guest
Ma kakvo crno objašnjavanje ovde ima dovoljno debila za takve stvari, ja furam priču na drugu stranu. :)

Trpao sam 14" i ne kači sa stock vešanjem al je i dalje ko roda. Ja bi mu čak i stavio neke 13" [ako kočnice dozvoljavaju] sa balonima od guma.
Nikakvo uletanje u krivine ja ne praktikujem pošto ovo definitivno nije auto za to, već oću odziv na gas i sigurno zaustavljanje.

Što se tiče geshe na gti ona nije nimalo jeftina pa me auto na kraju košta ko svetog petra kajgana [ne računam dupli tehnički od decembra i redovan servis]. Pitaj Banera kako je allmighty crx išao na šlep i gešu posle malog potezanja. Meni je krajnje logično da imam auto koga znam u šraf, nego da kupim neku venčanicu i kasnije je prodam za duplo manje para.

A parking tuning filozofija me ne interesuje. Vare rol barove, šire rubove i lože se da voze ko po ušću. Meni treba auto da kad zveknem gas, ja sam zveknuo gas al' da mi ne zvekne motor.

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
Ma ti klinci iz Feđinog kraja su carevi. Na primer, problem smrada benzina kod šuga u kabini su rešili tako što su ukinuli čep spolja na krilu, i namestili su direktno ubrizgavanje iznutra u rezervoar :rotf:
Ahaha, e da, i još su zezali Feđu, na zadnje staklo su zalepili nalepnicu kao sa avatara od kovacm, samo što klinja piša na VW umesto na microsoft. Samo Feđa i dalje vozi svog gnoja, a njihov šugo odeee, jerbo to stvarno ne može da se vozi svaki dan.
Kada smo kod šuga, jedan ortak je dobio facijalis, tj faca mu je bila ukočena 2 nedelje, i pijuckao je mleko sa plazmom na slamčicu :d Vozio je šuga od burazera, u kome se užasno osećao benzin u kabini, pa je držao otvoren prozor da se ne bi onesvestio, i s***ala ga je promaja :(

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ma ti klinci iz Feđinog kraja su carevi. Na primer, problem smrada benzina kod šuga u kabini su rešili tako što su ukinuli čep spolja na krilu, i namestili su direktno ubrizgavanje iznutra u rezervoar :rotf:
Ahaha, e da, i još su zezali Feđu, na zadnje staklo su zalepili nalepnicu kao sa avatara od kovacm, samo što klinja piša na VW umesto na microsoft. Samo Feđa i dalje vozi svog gnoja, a njihov šugo odeee, jerbo to stvarno ne može da se vozi svaki dan.
Sad su uzeli drugog shuga da ga budze, 91 godiste, pa ce da padne tunning. :d Inace stalno voze kevinu Lanciu Libru 2.4 JTD, pa tako nemaju pravo da mene ****ju zbog Gnoma 2, jer ja njih onda prcam za Lanciu traktora.... :rotf:

Kada smo kod šuga, jedan ortak je dobio facijalis, tj faca mu je bila ukočena 2 nedelje, i pijuckao je mleko sa plazmom na slamčicu :d Vozio je šuga od burazera, u kome se užasno osećao benzin u kabini, pa je držao otvoren prozor da se ne bi onesvestio, i s***ala ga je promaja :(
Hahahahahhaha, :rotf: sindrom La Costa! Ko zna zna.... :d

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Trpao sam 14" i ne kači sa stock vešanjem al je i dalje ko roda. Ja bi mu čak i stavio neke 13" [ako kočnice dozvoljavaju] sa balonima od guma.
Nikakvo uletanje u krivine ja ne praktikujem pošto ovo definitivno nije auto za to, već oću odziv na gas i sigurno zaustavljanje.
Gle ovako, tom shugu treba 14" i nize teziste da bi lezao na putu i da ne bi proklizavao sa 1.6 motorom. Inace 1.6 na 800 kila nije nista specijalno, ali nije ni lose. Dakle, vozio sam i vozio sam se u Shugu 1.6 od 90 konja i mogu da kazem jednu stvar. Auto ide, ima odziv na gas, ali je unutra nesnosno, sve mu se trese i klimata.

Što se tiče geshe na gti ona nije nimalo jeftina pa me auto na kraju košta ko svetog petra kajgana [ne računam dupli tehnički od decembra i redovan servis]. Pitaj Banera kako je allmighty crx išao na šlep i gešu posle malog potezanja. Meni je krajnje logično da imam auto koga znam u šraf, nego da kupim neku venčanicu i kasnije je prodam za duplo manje para.
Onda kupi VW GTi, jeftin je za budzenje, kao i shugo, stock ide bolje od budzenog shuga ako mu je motor ispravan, manje trosi goriva od tog nabudzenog 1.6 i mozes uvek da ga na kraju prodas. :d

A parking tuning filozofija me ne interesuje. Vare rol barove, šire rubove i lože se da voze ko po ušću. Meni treba auto da kad zveknem gas, ja sam zveknuo gas al' da mi ne zvekne motor.
Najbolje i najjeftinije resenje je drugi auto, a ne budzeni yugo. Yugo budzi samo ako to zaista volis da radis i eventualno vec imas drugi auto koji vozis svaki dan.

S

stalja

Guest
VW GTi je tebe jeftino ispao? Evo otvoren sam za predloge.

Kolega mi nudi sad 88' godište civica sa D16A9 motorom koji je pre 30k imao generalku, ali ima problem sa semeringom koji se sredjuje tako što se skida menjač pa mu malo curka ulje. Ceni auto za 2000 evra i uradiće komplet limariju u tu cenu [ima neke smehotres fandjo sajtne i branike, koji su mu došli uz auto kad je uzeo]. Auto ide ko nevreme i mislim da ima više ks od fabričkih 130.

Poslednja izmena od urednika:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
VW GTi je tebe jeftino ispao? Evo otvoren sam za predloge.
Zavisi sta smatras jeftinim. Ja sam se sa tim GTi-jem dooobrooo navozao, duzi niz godina i pri tom se nije raspao i zadrzao je kakvu takvu cenu. Pa ti gledaj sta se isplati. Audijev 2.0 16v agregat kosta circa 250 €, mada je bilo potrebno odraditi glavu i jos neke kojestarije da bi to radilo perferktno, pa se cifra tu malo popela. Generalka za 16v kosta oko 700-800 evra, ako ne menjas klipove. Limarijski ima i dan danas dobrih gnojeva. Od delova imas sta hoces, mozes da kombinujes neke stvari i sa novijih modela, npr. kocnice i to sve opet ne izadje nesto mnogo. Nove delove mozes da kupis kopije koje su uglavnom shit, kopije koje su manje shit i originalne koji su relativno skupi.

Kolega mi nudi sad 88' godište civica sa D16A9 motorom koji je pre 30k imao generalku, ali ima problem sa semeringom koji se sredjuje tako što se skida menjač pa mu malo curka ulje.
Semering radilice, zadnji. Bas me cudi kako mu je to riknulo posle samo 30K od geshe?

Ceni auto za 2000 evra i uradiće komplet limariju u tu cenu [ima neke smehotres fandjo sajtne i branike, koji su mu došli uz auto kad je uzeo]. Auto ide ko nevreme i mislim da ima više ks od fabričkih 130.
LOL, znam kako to izgleda, jos kad ih ofarbaju u neku ljubicastu boju izgledas ko najveci ****** u tom autu..... :rotf:
Nadam se da nije onaj CRX, nego da je obican Civic? D16A9 je odlican motor generalno gledano.

Kod:
1988-1991 CRX 1.6i-16(UK/Europe/South Africa)

Displacement : 1,590 cc (97 cu in)
Bore and Stroke : 75 mm × 90 mm (3.0 in × 3.5 in)
Compression : 9.5:1
Power : 130/137 hp (96.9 kW, 132 ps) @ 6.800 rpm
Torque : 108 ft·lbf (14.9 kg/m, 146 Nm) @ 5900 rpm
Valvetrain : DOHC (4 valves per cylinder)
Redline: 7200 rpm
Limit: 7800 rpm

Poslednja izmena:
S

stalja

Guest
Običan civic, crx mi je za šabane ko i kadet gsi.

Koliko mi je kolega pričao, generalka je bila zbog glave motora je bila pukla pošto su nešto čačkali oko iste. Stavljena je i sredjena nova, bez ikakvih budževina i radilica je stavljena od akorda. Semering mislim da čak nije ni dirao kad je radio motor pa zato curi.

Btw sa autom smo prešli 500km u cugu i stvarno ide bez problema. Kolega doduše nije ni fin prema gasu, pa samim tim i posle te torture [posle predjenih njegovih 20000km
, auto i dalje fino puni i radi].

A što se tiče izgleda, boja je plava. Nisam ti spomenuo da je imao i neonke, pa ga je bilo blam da ga vozi kuci kad ga je preuzeo uveče. :D

misticx

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
957
Rezultat reagovanja
20
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook 12" 2017
CPU & cooler:
AMD TR2 2920X @4.3GHz @ EK-FB ASUS X399 Monoblock & 2 x EK-CoolStream SE 360 @ Corsair LL120 RGB
Motherboard:
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM:
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Display:
27" ASUS VG278Q 144Hz + 27" ACER V276HL + 27" LG 4K UK650-W
HDD:
Samsung 950PRO 512GB M.2 NVMe + 2x Samsung 860 EVO 1TB + 2x Samsung 850 EVO 250GB & QNAP 12TB
Sound:
Logitech Z-5500 Digital & Razer Mano' War 7.1 Wireless
Case:
NZXT H9 Flow
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
Razer Lancehead TE @ Razer Gigantus & Corsair Vengence K90
Internet:
SBB 100/10Mb
OS & Browser:
Windows 10 x64 Pro
sva sreca pa sam mnogo pikao Gran turismo 2 i 3, pa sam znao kako da povuchem ruchnu dok skrecem *** evo kog zanima kako je igorica genije skrenuo, da ne padne u jarak - pomerim volan blago u levo, da bi imao veci ugao, i u isto vreme vuchem ruchnu, i motam u desno - power slide dok se nisam postavio paralelno sa ivichnjakom. srce mi stalo kad i auto, na par sekundi ..
Ajde priznaj,lepa ti da si i ti kao i mi umro od smeha kad si procitao sta si napisao?
:D

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Običan civic, crx mi je za šabane ko i kadet gsi.
Upravo tako... :d Imao je jedan moj komsija takvog Civica, uradio mu geshu, pa se vozio dugoo.... ;)

Koliko mi je kolega pričao, generalka je bila zbog glave motora je bila pukla pošto su nešto čačkali oko iste. Stavljena je i sredjena nova, bez ikakvih budževina i radilica je stavljena od akorda. Semering mislim da čak nije ni dirao kad je radio motor pa zato curi.
Pa onda to nije cela gesha. Sto je menjao radilicu? To obicno ne crkava tako lako osim ako motor ne prolupa ili nedaj boze zakuje.

A što se tiče izgleda, boja je plava. Nisam ti spomenuo da je imao i neonke, pa ga je bilo blam da ga vozi kuci kad ga je preuzeo uveče. :D
LOL :rotf: shabanija..... :d

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Toliko od mene :)

PeraNS

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.04.2009.
Poruka
48
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 970 & CM 212+
Motherboard:
Gigabyte GA-990XA-UD3
RAM:
Patriot Viper xtreme 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 6870
Display:
BenQ G2420HD
HDD:
Patriot Pyro 120 + Barracuda 7200.12
Sound:
Technics SA-GX130D
Case:
CM 690 II Advanced
PSU:
CM M700
Optical drives:
LG GH22LS50
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
wifi
OS & Browser:
W7 x64
...za šabane ko i kadet gsi.
Zasto?

Kadett E je sto se tice dizajna bio ispred svog vremena u vreme kada se pojavio - ako ne verujes pogledaj golf 2 :d Problem lose limarije kod Opela do '96 je vezan za losu politiku GMa prema svom evropskom ogranku (citaj: usteda) sto je itekako pokvarilo generalnu sliku o Opelu: nema Opela od '83/'84 do '96 koji nije truo :(
Ako cemo o motorima, koji VW motor je mogao da parira 2.0 16v motoru od 150ks koji je bio top ponuda u Kadettu? Mozda G60 (koji i nije za poredjenje jer ima nadpunjenje)? 1.8 16v? zaboravi :P

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
8GB Mushkin Radioactive 1600 CL7
Display:
Philips 226v
HDD:
Patriot Pyro 60GB, WD Green 2TB
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
Sad pođoh da napišem 1.8 16V, ali vidjeh zadnju rečenicu. :D

Probao sam Golf II "Fire and ice" sa dotičnim motorom, odlično ide. :D

PeraNS

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.04.2009.
Poruka
48
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-990XA-UD3
RAM:
VGA & cooler:
Sapphire 6870
Display:
BenQ G2420HD
HDD:
Sound:
Technics SA-GX130D
Case:
CM 690 II Advanced
PSU:
CM M700
Optical drives:
LG GH22LS50
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
wifi
OS & Browser:
W7 x64
Probao sam Golf II "Fire and ice" sa dotičnim motorom, odlično ide. :D
Slazem se ali neka se javi neko ko je provozao GSI i GTI pa neka kaze... :rolleyes: ali da je GSI shabanski auto? ... ne vidim da je vise ili manje shabanski od GTI.

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
Slazem se ali neka se javi neko ko je provozao GSI i GTI pa neka kaze... :rolleyes: ali da je GSI shabanski auto? ... ne vidim da je vise ili manje shabanski od GTI.
Jes šabanski :D
I handling mu je loš, kao i kočnice, i truleks su.
Evo drfedja će to najbolje da objasni, ima Gnoja MK2 Gti 2.0 16V, a vozio je i kadeta GSI, i kidao se sa njima.
Jeste Feđa okoreli VW fanatik, ali stvarno mislim da je merodavan da o ovome priča.

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Top Gear Season 14, Episode 1
Ferrari California, Lambo Gallardo LP560-4 Cabrio, Aston Martin DBS Volante
BMW 760Li & Mercedes Benz S63 AMG

Епизода емитована синоћ! ;)

PeraNS

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.04.2009.
Poruka
48
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-990XA-UD3
RAM:
VGA & cooler:
Sapphire 6870
Display:
BenQ G2420HD
HDD:
Sound:
Technics SA-GX130D
Case:
CM 690 II Advanced
PSU:
CM M700
Optical drives:
LG GH22LS50
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
wifi
OS & Browser:
W7 x64

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Niko ne kaze da GSi loshe ide, naprotiv, za to vreme, a Boga mi i za danashnje ide sasvim sasvim korektno... Ali ne mozesh da osporish da je u nizu ciganskih automobila tog doba taj uber ciganski...
GTI je po meni za njega i pojam lepote i svega, ide loshije, to stoji ali GSi ne bih vozio pa nema tih para...

:wave:

PeraNS

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.04.2009.
Poruka
48
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-990XA-UD3
RAM:
VGA & cooler:
Sapphire 6870
Display:
BenQ G2420HD
HDD:
Sound:
Technics SA-GX130D
Case:
CM 690 II Advanced
PSU:
CM M700
Optical drives:
LG GH22LS50
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
wifi
OS & Browser:
W7 x64
^ Uber ciganski? Milsio sam da Golf 2 zovu "Srpski san" :d ali dobro, o ukusima ne vredi raspravljati.

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Vrh