| Vesti | Softver | Vesti iz AMD: Ancestors Legacy open multiplayer beta
Softver

Vesti iz AMD: Ancestors Legacy open multiplayer beta

Ancestors AMD

Pre par dana je na Steam-u zvanično puštena open multiplayer beta igre Ancestors Legacy, a Destructive Creations i 1C Company su odlučili da omoguće pristup svim zainteresovanim igračima koji bi pomogli pri testiranju i tako napravili što bolju igru.

Takođe, ono što je bitno napomenuti je da je ova igra urađena u saradnji sa AMD-om kako bi se omogućilo najbolje moguće iskustvo za korisnike AMD Radeon i AMD Ryzen.

„Želimo da pozovemo AMD Gaming fanove da učestvuju u ovoj otvorenoj multiplayer beta i dožive immersive gejming iskustvo drevne bitke na svojim AMD-powered računarima“ – navodi se u press saopštenju.

Oni koji budu pre-orderovali igru će osim nje dobiti i muziku iz igre, kao i knjigu crteža.

Naime, za svoju igru Ancestors Legacy, Destructive Creations navode da je u pitanju istorijski tačna real-time strategija koja je bazirana na istorijskim događajima srednjeg doba.

„Igra kombinuje upravljanje resursima i large-scale izgradnju baza, timske borbe širom velikih bojnih polja, koje su renderovane veoma detaljno zahvaljujući Unreal Engine 4 tehnologiji. Iskusite srednjovekovno krvoproliće kao nikad ranije, zahvaljujući filmskoj akcionoj kameri koja vas postavlja u sred bitke pritiskom na dugme.“ – navodi se iz Destructive Creations.

Kao komandant vojske, bićete u prilici da birate između četiri dostupne nacije – Vikinga, Anglo-Saksonaca, Nemaca, kao i Slovena, i tada ćete moći da osvajate, zasedate neprijateljske kampove, sela i gradove, i još mnogo toga.

 

Izvor: Steam / AMD

 

Komentarišite na forumu