| Vesti | Softver | Stigao je Call of Duty: Black Ops 4
Softver

Stigao je Call of Duty: Black Ops 4

COD

Stigao je nastavak popularne gejming franšize Call of Duty, pod nazivom Call of Duty: Black Ops 4 gde su iz development tima naveli da će u ovom nastavku biti još više načina da se zabavite sa svojim prijateljima nego ikada pre.

Na Twitch kanalu smo imali priliku da uživo propratimo otkrivanje Call of Duty: Black Ops 4 koje je Activision organizovao. Iz kompanije navode da Call of Duty: Black Ops 4 produbljuje doživljaj igre i povećava taktički momenat borbe kao ni u jednom Black Ops-u do sad. 

Tu je i veći broj avantura u Zombi modu i potpuno nov Battle Royale mod koji u borbama za preživljavanje okuplja sve lokacije, oružja i opremu specifične za Black Ops.

Ono što je novo je da Novi Black Ops 4 nudi tri različita moda igre: Multipayer, Zombie, kao i Blackout mod, međutim single player fanovi neće biti uskraćeni kako je tu novi mod – BlackOut. Call of Duty: Black Ops 4 će imati potpuno optimizovanu PC verziju koja će biti dostupna na Blizzard-ovoj online gaming platformi Battle.net.

Kada se priča o mutliplayer-u, Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer iskustvo donosi najviše taktike do sada.

 

COD 01 T COD 02 T COD 03 T

 

Multiplayer je u ovom serijalu podignut na viši nivo, osmišljen da ponudi više izbora i nagradi različite stilove igranja i stvori jos intezivnije takmičarsko iskustvo. Specijalci se vraćaju na velika vrata: oružje i oprema su pravljeni specijalno za svakog od njih, tako da kombinovanjem specijalaca na osnovu njihovog načina igranja i moda igre donosi nove nivoe strategije i kreativnosti tima.

Call of Duty: Black Ops 4 ima kombinaciju novih i unapređenih Specijalaca, od kojih svi imaju različite borbene profile i sposobnosti. Multiplayer u Call of Duty: Black Ops 4 stavlja naglasak na taktiku u igri i nagrađuje sve stilove igranja koji doprinose uspehu tima, a ne samo individualne performansame ili K/D racio.

 

COD 04 T COD 05 T COD 06 T

 

Ako vam sve ovo nije dovoljno, Black Ops sadrži i mod kooperativne borbe protiv zombija. Pošto se ove godine obeležava desetogodišnjica Call of Duty Zombija, Black Ops 4 nam donosi ponudu sa čak 3 puna Zombies nivoa. Black Ops 4 uvodi potpuno novi Battle Royale mod igre pod nazivom Blackout. Blackout okuplja najveći broj igrača u istoriji franšize u borbi jedan protiv drugog, na najvećoj mapi u istoriji Call of Dutiy-a, pod Black Ops obeležijima i u poznatim okruženjima.

Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12. oktobra i dostupan je za PlayStation 4, Xbox One i PC, a možete je već sada pre-orderovati.

 

 

Izvor: Activision

 

Komentarišite na forumu