| Vesti | Softver | Saznajte sve o životu u vozu u Metro Exodus
Softver

Saznajte sve o životu u vozu u Metro Exodus

Metro Exodus 01

Metro Exodus stiže za svega 2 nedelje, a ukoliko ste tek sada čuli za igru, DeepSilver je izbacio novi šestominutni trejler overview za sve što bi vas moglo zanimati u vezi priče i gameplay-a. Trejler objašnjava sve što možete očekivati u igri, razlog zašto ljudi žive u podzemlju, detaljniji pogled na život na površini, modifikacije oružja, crafting sistem i fokusiranost na naraciju umesto na nepotrebne zadatke.

Za razliku od Metro 2033 i Metro Last Light, ovaj Metro je ipak open-world igra. Iako nije u potpunosti open-world, tu su različiti povezani habovi koje možete istraživati kako želite. Ali svakako, igra se više bazira na priču, kao i prethodne igre, bez obzira na svoju nelinearnost i open-world seting. S

vaka lokacija priča svoju priču, pa možete istraživati davno zaboravljeni nuklearni bunker, staru srednjevekovnu crkvu i mnog druge lokacije.

Iz Deep Silver kažu kako svaki zadatak ima veze sa glavnom pričom. Data nam je mapa, kompas i sloboda da sami rešavamo zadatke po želji.

Istraživanje je ono čemu se najviše radujemo u igri, jer je ovo skroz drugačije iskustvo od prethodne dve Metro igre. Kao što smo spomenuli ranije, Metro Exodus je dostupan od 15.februara za PC na Epic Games Store, kao i na Xbox One i PS4. Za više informacija, pogledajte trejler na linku ispod:

Metro Exodus 02

 

 

Izvor: Metro Exodus

 

Komentarišite na forumu…