| Vesti | Softver | Playstation Plus besplatne igre za Februar
Softver

Playstation Plus besplatne igre za Februar

PS Plus 01

Pored Xbox Live Gold korisnika, svoju turu besplatnih igara za februar mesec će dobiti i korisnici Playstation Plus programa. Ono što nam Sony donosi u februaru je nekoliko igara ukupne vrednosti od preko 100 dolara. U pitanju su: For Honor, Hitman: The Complete First Season, Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots, Divekick, Gunhouse, Rogue Aces. Vlasnici trenutno aktuelnog PS4 dobijaju For Honor i Hitman, ali i Gunhouse i Rogue Aces, dok vlasnici PS3 dobijaju Metal Gear Solid 4 i Divekick. Za vlasnike PS Vita, tu su takođe Gunhouse i Rogue Aces.

For Honor je trenutno aktuelna Ubisoft multiplayer akciona igra smeštena u srednji vek u svetu u kojem vlada večni konflikt između vikinga, vitezova i samuraja. Igra koristi dobro poznati Assassin’s Creed endžin, ali ima jako zanimljiv stil borbe.

Hitman donosi sa sobom sve epizode igre iz prve sezone sa različitim ugovorima za odstrel koje morate izvršiti na način na koji vama najviše odgovara.

Metal Gear Solid 4 je remek-delo Hidea Kodžime, koji je ujedno i idejni tvorac celokupne stealth-action franšize.

Divekick je prva igra na svetu sa two-button sistemom. Dakle, samo dve komande imate na raspolaganju za savladavanje protivnika. U pitanju je tabačina sa jako simpatičnom animacijom kao iz 2D crtanih filmova.

Rogue Aces je simpatična oldschool letačka akciona igra u kojoj imate mali avion na raspolaganju i gomilu neprijatelja koji vas napadaju, te je vaš zadatak da ih uništite što je brže moguće, koristeći razne sposobnosti i nadogradnje.

PS Plus 02

 

Izvor: Playstation

Komentarišite na forumu…