| Vesti | Softver | Redizajnirana Skype desktop aplikacija
Softver

Redizajnirana Skype desktop aplikacija

Skype

Microsoft je predstavio kompletan redizajn desktop aplikacije Skype za Linux, Mac, i Windows korisnike. Developeri navode da je akcenat stavljen na messaging sistem uz osvežen i pojednostavljen izgled.

Svi razmenjeni linkovi kao i fotografije iz vaših konverzacija će biti uskladišteni u media gallery, a tu će vam biti ponuđeni i odeljci sa reakcijama, @mentions-ima (ako vas neko pomene u grupnom chat-u ili želite da tagujete određenog korisnika tokom razgovora), notifikacioni panel kako biste se lakše snašli i saznali novosti, kao i status update gde, kao i uvek, možete obavestiti prijatelje i pratioce o tome šta ćete danas raditi.

Scoop, Hipmunk, kao i ostali bot-ovi će vam pomoći da budete informisani, a pomagaće vam i za planiranje. Ako vas zanima najjeftinija cena avionskih karti, tu je StubHub bot. Videli ste destinaciju iz snova koju želite da posetite? Konsultujte Expedia bot.

Ako ste deo Skype Insider programa, imaćete i podršku za add-inove.

Redizajnirana Skype desktop aplikacija nudi teme koje se mogu podesiti, fleksibilniju chat list-u, a možete upload-ovati fajl do 300MB veličine.

 

Skype 01

 

Izvor: Skype

 

Komentarišite na forumu