| Vesti | Softver | Nova verzija rešenja Kaspersky Endpoint Security for Business
Softver

Nova verzija rešenja Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky

Kompanija Kaspersky Lab predstavila je novu generaciju svog rešenja za zaštitu krajnjih tačaka Kaspersky Endpoint Security for Business.

Ovaj proizvod sadrži opciju Adaptivne kontrole nepravilnosti (Adaptive Anomaly Control), koja inteligentno percipira i blokira anomalne aplikacije i ponašanje korisnika i nudi bolju zaštitu od majnera i pretnji na mreži.

Rešenje Kaspersky Endpoint Security for Business sada omogućava korisnicima i upravljačku konzolu zasnovanu na vebu, zajedno sa funkcijama za automatizaciju administratorskih zadataka – sve to kako bi se IT bezbednosnim timovima obezbedila veća kontrola nad svim krajnjim tačkama u njihovoj korporativnoj infrastrukturi.

Kada poslovanje dođe do određene faze, zaštita krajnjih tačaka postaje izazovan zadatak: ne samo zato što se broj sajber pretnji stalno povećava, već zato što i sama infrastruktura postaje komplikovanija za upravljanje i proširuje se površina napada.

Nova verzija rešenja Kaspersky Endpoint Security for Business je posebno dizajnirana kako bi pomogla kompanijama da prevaziđu ove izazove.

 

Izvor: Kaspersky

 

Komentarišite na forumu…