| Vesti | Softver | AMD: „Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5“
Softver

AMD: „Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5“

AMD

Malo više od mesec dana od izlaska Resident Evil 2, stiže novi hit kompanije Capcom Devil May Cry 5, dok iz kompanije AMD navode da je za uspešnu saradnju sa ovom poznatom kompanijom zaslužan i bitan element na kome su zajedničkim snagama radili.

Naime, u saopštenju za medije se navodi da je za prezentaciju, kao i u slučaju Resident Evil 2, zadužen Capcomov „RE ENGINE“.

Ovo grafičko razvojno okruženje nudi fleksibilnost i raskošnost, a da pri tome ne zahteva najskuplje procesore i grafičke kartice.

Tajna izuzetnih performansi, koje omogućavaju da Devil May Cry 5 sasvim lepo radi i na mobilnim Ryzen 5 3550H APU-ovima, leži u odličnoj DirectX 12 optimizaciji i upotrebi najmodernijih grafičkih tehnologija, koje je Capcom implementirao u RE ENGINE, u saradnji sa AMD-om.

RPM („Rapid Packed Math“) i FP16 proračunavanje – korišćenjem ove dve tehnologije povećava se efikasnost u uposlenosti GPU-a, smanjuje se ulazna latencija i pvećavaju sveukupne performanse, što za rezultat ima povećanje broja sličica u sekundi uz raskošniji izgled same igre.

Radeon FreeSync 2 HDR implementacija u Devil May Cry 5 omogućava PC igračima najimpresivniji i vizuelno najraskošniji igrački doživljaj na najmovijim monitorima iz Acer-a, Asus-a, AOC-a, Benq-a i Samsung-a.

Za maksimalni ugođaj u igranju Devil May Cry 5, preporuka je da se instaliraju, najnoviji, optimizovani Radeon Adrenalin 2019 drajveri, dostupni na AMD-ovoj zvaničnoj web stranici.

Saradnja kompanija Capcom i AMD premašuje tehnički deo na pravljenju RE ENGINE-a i donosi poklon kupcima Radeon RX grafičkih kartica, serije 570, 580, 590, Vega i VII u vidu paketa sa trenutno najvećim hitovima s početka 2019. – Resident Evil 2 i Devil May Cry 5.

 

AMD 01

 

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu…