| Vesti | Softver | Lansirana demo verzija PES 2019
Softver

Lansirana demo verzija PES 2019

PES

Konami Digital Entertainment je objavio demo verziju PES 2019. Fanovi mogu da probaju nove modove i nenadmašno igranje pre zvaničnog izlaska igre 30.avgusta za PlayStation 4, Xbox One i PC preko Steam-a.

Na stadionima FC Barcelona-Camp Nou i FC Schalke 04 – Veltnis Arena, može da se igra egzibicioni meč, offline CO-OP mode i online brzi meč.

Fanovi imaju izbor od 12 timova uključujući i Liverpool FC, FC Barcelonu i Inter iz Milana, plus reprezentacije Argetine i Francuske.

PES 2019 razvija igru sa novim poboljšanjima koja uključuju vidljivi umor igrača, koji će uticati na performanse i ponašanje igrača na terenu, novu mehaniku šutiranja i poboljšano kretanje lopte sa unapređenim vizualnim efektima.

PES 2019 sadrži jos veći izbor licenciranih klubova i liga, dok će “myClub” opcija pretrpeti najveće izmene do sada, podržavajući novi sistem karata. Na ovogodišnjoj naslovnoj strani će biti istaknuti Philippe Coutinho, zvezda FC Barselone, kao globalni ambasador, dok će na posebnoj ediciji biti jedan od najboljih engleskih fudbalera, David Beckham.

Jonas Lygaard, direktor brenda i poslovnog razvoja u Konami Digital Entertainment B.V. je izjavio: “Vrlo smo uzbuđeni sto konačno možemo da podelimo PES 2019 demo verziju sa našim fanovima. Demo verzija sadrži neke od najvećih svetskih timova i najpoznatijih igrača, i mada je ovo samo uvod u novu verziju igre, mi verujemo da će ova edicija PES-a veoma zainteresovati igrače koji žele da iskuse igru u realnim situacijama.”

PES 2019 će biti dostupan od 30. avgusta na PlayStation 4, Xbox One i Steam za PC. PES 2019 u dva izdanja, na prvoj strani standardnog izdanja nalazi se novi globalni ambasador Philippe Coutinho, a na specijalnom izdanju nalazi se David Beckham koji će dati fanovima priliku da otključaju myClub bonus. Prilikom izlaska igre biće dostupno i digitalno izdanje Legend koje će u sebi sadržati više myClub sadržaja.

 

PES 01

 

Izvor: PES

 

Komentarišite na forumu…