| Vesti | Softver | Kreirajte superherojske efekte uz novi HitFilm Express
Softver

Kreirajte superherojske efekte uz novi HitFilm Express

HitFilm

Kompanija iza popularnog software-a za one koje žele da se bave vizuelnim efektima, HitFilm, FXHome je najavila da je u prodaji najnovija verzija njihovog  besplatnog softvera.

Kako bi privukli nove korisnike, kao i pomogli da što bolje razumeju nove mogućnosti HitFilm Express 8.0 softvera, kreativni tim kompanije je predstavio serijal Avengers-tematskih tutorijala i kontenta o vizuelnim efektima „Assemble“, gde demonstriraju šta korisnici mogu da urade sa besplatnom verzijom software-a.

Naime, HitFilm Express software omogućava amaterima i YouTuber-ima da kreiraju što profesionalnije specijalne efekte, i to bez ikakvog budžeta.

Pored dodataka za motion graphics alatke, video alati za 360 stepeni, kao i stotinak presets-a za efekte (svetlost, eksplozija, dim,…) krase ovu novu verziju.

Besplatni korisnici će nastaviti da dobijaju nove alatke i dodatke. Pro verzija software-a je takođe dobila nadogradnju, uz novi layout panel sa najboljom mogućom preciznošću, a korisnici koji poseduju godišnju pretplatu će dobiti ovaj upgrade potpuno besplatno.

Stoga, ako ste zainteresovani za kreiranje vaših epskih ostvarenja, a ne želite da iscrpljujete budžet, FXHome misli da može da vam izađe u susret sa HitFilm Express-om. Takođe, pogledajte video materijal koji vam je kreativni tim pripremio.

 

 

Izvor: FXHome

 

Komentarišite na forumu

Tagovi