| Vesti | Softver | Besplatni vikend – rođendanski poklon Overwatch-a!
Softver

Besplatni vikend – rođendanski poklon Overwatch-a!

Overwatch Weekend

22. maja, Jeff Kaplan i ostatak tima iz Blizzard-a proslaviće dve godine postojanja igre Overwatch sa svojim fanovima. Kako je ovo specijalna prilika, potvrđuje i vest da je tim spremio besplatni vikend za sve, kao i vlastito legendarno izdanje igre.

Blizzard Entertainment je rešio da za ovu proslavu Overwatch-a sve igrače i fanove počasti raznoraznim item-ima povodom ovog eventa koji će trajati od 22. maja do 12. juna.

U ove tri nedelje igračima će biti dostupna kozmetika iz prethodnih događaja, kao i brawlovi, a moći će da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, uključujući i osam različitih Legendary skinova i tri iz Epic ponude, ali i sve sezonske predmete.

Takođe, specijalno za ovu priliku, stižu dance emotes-i od Doomfist, Moira i Brigitte za proslavu upravo ovog događaja, a stiže i nova Deathmatch mapa zvana Petra i novi kompetitivni mod.

Blizzard će takođe 22.maja izbaciti i digitalno izdanje Overwatch legendarnog izdanja (Legendary Edition) koje će osim same igre sadržavati i grupu Legendary, Epic i Origin skinova. Iz tima je takođe rečeno da će svi igrači koji se prijave za Anniversary event dobiti bonus u obliku Legendary Anniversary loot kutije u kojoj će se ih obradovati jedan gratis Legendary item.

Uz to, za sve one koji nemaju Overwatch, a hteli bi da ga probaju, imaće priliku da to i učine besplatno za vikend od 25. do 28. maja, uz napomenu da igračima koji igraju Overwatch na PlayStation-u, neće biti potreban PlayStation Plus account tokom slobodnog vikenda.

Overwatch je u manje od godinu dana prodat u više od 35 miliona primeraka, i pozitivno prihvaćen od strane publike i kritike.

 

Izvor: Overwatch

 

Komentarišite na forumu