| Vesti | Softver | Kompanija Kaspersky ispred konkurenata prema Canalys merilu zadovoljstva
Softver Kaspersky

Kompanija Kaspersky ispred konkurenata prema Canalys merilu zadovoljstva

Kompanija Kaspersky je od prvog novembra 2019. godine prepoznata po kvalitetu svog partnerskog programa od strane Canalys Worldwide Vendor Benchmark-a. Kompanija je imenovana najboljim sajberbezbednosnim vendorom, kada je reč o merilu zadovoljstva kanalom, nakon što je ostvarila najbolje opšte ocene (75.8%) u poređenju sa 10 drugih sajberbezbednosnih vendora.

Canalys je globalno poznata nezavisna analitička kompanija. Canalys Worldwide Vendor Benchmark pruža uverenja preko kojih vendori obezbeđuju najbolje usluge u različitim sektorima, uključujući sajberbezbednost i uslužne funkcije.

Kompanija Canalys je pokazala da je kompanija Kaspersky unapredila opšte performanse u poslednjih 12 meseci, dostižući rast od +7.7% u odnosu na prethodnu godinu. Canalys Worldwide Vendor Benchmark pokazuje da je kompanija Kaspersky ostvarila maksimalne rezultate za dostupnost proizvoda i snabdevanje (83.7%), kao i za lakoću poslovanja (78.4%).

Najveći godišnji rast zabeležen je u akreditaciji i specijalizovanim programima (+9.9%). Ova oblast rasta je u skladu sa povećanjem efektivnosti načina na koji kompanija pristupa upravljanju partnerskih naloga (+8.7%) i zadržavanju margine i profitabilnosti (+8.7%).

Kompanija Kaspersky je uložila napor u privlačenje novih partnera i nudi više pogodnosti postojećim i novim partnerima. Pokretanje novog partnerskog programa – „Kaspersky United“ – na početku 2019. bio je jedan korak ka adresiranju ovih prioriteta. Kaspersky United pomaže partnerima da monetizuju svoje specijalnosti i steknu više nagrada zahvaljujući radu sa kompanijom Kaspersky, kao i da steknu više ekspertize, znanja i tržišnih prilika.

„Dobijanje ovog sjajnog priznanja za najboljeg sajberbezbednosnog vendora po merilu zadovoljstva od strane kompanije Canalys pokazuje da smo doneli pravu odluku sa investiranjem i unapređivanjem našeg partnerskog programa. Ne samo da želimo da izađemo u susret potrebama naših partnera, već takođe i da unapredimo korisničko iskustvo i ponudimo podsticaje za rad sa nama. Ovo osigurava kvalitetnu uslugu i poverenje u nas kao sajberbezbednosnog vendora. Sledeće važno unapređenje programa biće najavljeno na početku 2020“, izjavio je Aleksandar Mojsejev (Alexander Moiseev) direkor poslovanja u kompaniji Kaspersky.

 

Izvor: Kaspersky

 

Komentarišite na forumu…