| Vesti | Softver | Galactic Civilizations 3: Retribution dostupan od 21.februara
Softver

Galactic Civilizations 3: Retribution dostupan od 21.februara

Galactic Civilisation 01

Iz Stardock studija su najavili da od 21.februara ćemo imati mogućnost da zaigramo poslednju ekspanziju pod nazivom Retribution, koja zaokružuje priču igre Galactic Civilisations 3. Dolaze nam nove tehnologije za istraživanje, dve nove civilizacije i kampanja koja govori priču o neprijatelju koji se zamerio pogrešnoj grupi ljudi.

Otkrivanje različitih relikvija širom galaksije će igračima omogućiti pristup novim tehnologijama, dok mogućnost izgrađivanja hiper-kapija će omogućiti flotama jako brzo putovanje i kroz galaksiju.

Novi transportni brodovi mogu da donesu resurse koji su krucijalni opstanku vaših kolonija itd.. Civilizacije Drath i Koratch donose jedisntvene mogućnosti i bonuse u igri.

Kad smo već kod civilizacija, šta se dešava sa Drengin Empire? U Retribution ekspanziji ćemo izgleda videti kako je ljudskoj rasi konačno dosadio tlačitelj u vidu ove imperije i konačno će Drengini doći do svog kraja vladavine.

Stardock Studio su izjavili kako je Retribution njihova najveća ekspanzija za Galactic Civilisations 3 i kako će to biti zaista poslednja ekspanzija koja će konačno zaokružiti priču ove igre. Pogledajte trejler ispod:

 

Galatcic Civilisations 02

 

Izvor: Stardock

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi