| Vesti | Softver | Chernobylite je survival horor igra u kojoj tražite vašu nestalu devojku u Černobilu
Softver

Chernobylite je survival horor igra u kojoj tražite vašu nestalu devojku u Černobilu

Chernobylite 01

The Farm 51, studio koji stoji iza igara World War 3 i Get Even, je konačno rešio da nam prikaže nešto iz njihove nove igre pod nazivom Chernobylite. U pitanju je survival horor sci-fi iskustvo. Ukoliko samo ime ne odaje mesto dešavanja, priča se vrti oko istraživanja kroz černobilsku ozračenu zonu, 30-ak godina nakontog nemilog događaja kada je eksplodirala nuklearna elektrana i stilski dosta podseća na STALKER Shadow Of Chernobyl.

Kao i u STALKERu, igra donosi slobodno istraživanje verodostojnog modela černobilske zone i tu ćete isto susretati razne Stalkere sa kojima ćete sarađivati, ali nije im za verovati.

Takođe ćete dolaziti u sukobe sa raznim stvorenjima iz paralelne realnosti, uz pomoć crafting sistema ćete praviti razne predmete i oružja koja će vam pomoći da preživite u brutalnoj okolini.

Doduše, za razliku od Stalker, ova priča ima malo više ličnu i emotivnu prirodu, jer vaš zadatak je da nađete vašu devojku, koja je nestala usled tog nemilog događaja pre 30-ak godina dok ste vi bili mladi fizičar. Posle izvesnog vremena su vas opsednula sećanja na taj događaj i NARAVNO, jedina logična stvar je da se uputite u potragu za njom.

Dopada nam se ideja ove priče, jer je jako plemenita, tako da čekamo da vidimo šta će igra sve imati u ponudi kada se pojavi u javnosti. U međuvremenu, pogledajte trejler ispod.

 

 

Chernobylite 02

 

Izvor: The Farm 51

 

Komentarišite na forumu…