| Vesti | Softver | Forsaken – Destiny 2 DLC stiže u septembru
Softver

Forsaken – Destiny 2 DLC stiže u septembru

Destiny2

Što se tiče Destiny 2, developer Bungie nije otkrio mnogo o novoj ekspanziji koja bi uskoro trebalo da se pojavi.

Međutim, iz razvojnog tima je stigla vest da će ekspanzija Destiny 2 – Forsaken, biti dostupna od 4. septembra 2018. godine za PS4 i Xbox One i X platforme, dok će PC verzija ekspanzije biti ekskluzivno na Battle.net, Blizzard Entertainments-ovoj gejming platformi.

„Forsaken vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete.

Sa dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City) i novo oružje, oklop i Supers opcijom za kupovinu, ova velika ekspanzija će učiniti da Destiny 2 postane još moćnija i uzbudljivija fantazija za savladati.“ – navodi se u saopštenju Bungie.

Destiny 2 Forsaken takođe karakteriše potpuno nova završna aktivnost. Kada pređu igru, igrači će imati na raspolaganju i novi kompetitivni i kooperativni mod pod nazivom Gambit.

Gambit predstavlja novi, hibridni 4v4 mod koji spaja PvE i PvP iskustvo u objedinjenu epsku bitku, nudeći tako po nešto za sve tipove gejmera omogućavajući im da uživaju.

Ovaj specijalan mod će biti dostupan na Electronic Entertainment štandu na E3 sajmu koji se održava od 12. do 14. juna u Los Anđelesu. U paketu ponude su Destiny 2: Forsaken i Destiny 2: Forsaken – Digital Deluxe izdanje sa premijum sadržajem za PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

Izvor: Bungie

 

Komentarišite na forumu