| Vesti | Softver | Druga godišnjica Tom Clancy’s The Division
Softver

Druga godišnjica Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy

Ubisoft je obeležio drugu godišnjicu naslova Tom Clancy’s The Division uz cifru koja broji oko 20 miliona igrača širom sveta.

Samim tim, kako bi se zahvalili igračima i njihovoj neizmernoj podršci, razvojni tim će vam omogućiti da uživate u brojnim in-game aktivnostima koje će trajati do 29. marta.

Bićete u prilici da učestvujete u jednom globalnom događaju nedeljno, a samim tim i da osvojite specijalne nagrade.

„Mi smo više nego ponosni na sve što smo postigli za ove dve godine. Slušali smo i davali gejmerskoj zajednici sve ono što je očekivano i to je oduvek bio naš osnovni cilj i hteli bi da zahvalimo celoj Diviziji igrača na njihovim kritikama, komentarima, ali i podršci,“ rekao je Julian Gerighty, kreativni direktor.

Danas se Tom Clancy’s The Division sastoji od velikog broja različitih modova, ukljućujući multi PvP game mod, modovi za opstanak, a tu su još Global Events, kao i Double Reward Weekends, i mnogi drugi.

Nakon što je u Njujorku izbila globalna pandemonija poznata kao „The Dollar Bill Flu“, igrači su imali prilike da otkrivaju nove terene poput Underground, Survival, kao i Last Stand Expansions. Tom Clancy’s The Division se odigrava nedeljama posle pandemonske pošasti koja je poharala New York City na „Crni petak“.

 

 

Izvor: The Division

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar