| Vesti | Softver | Akcija AMD: Uz Radeon i Far Cry 5
Softver

Akcija AMD: Uz Radeon i Far Cry 5

AMD Farcry

Kako je ostalo svega dvadesetak dana do izlaska nastavka franšize Far Cry, AMD je odlučio da obraduje svoje korisnike, kao i fanove ovog serijala ukoliko se odluče za kupovinu njihovih proizvoda.

Naime, ova kompanija će, u saradnji sa Ubisoftom, deliti poklone za sve one koji žele da poseduju konfiguracije koje dolaze u paketu sa Radeon RX 580, odnosno RX Vega 56 i RX Vega 64 grafičkim akceleratorima.

Poklon u pitanju je ništa drugo nego do kompletna digitalna verzija igre Far Cry 5.

Tokom svog rada, ovaj naslov koristi najnoviju verziju Ubisoft-ovog Dunia grafičkog engine-a, za koju se navodi da predstavlja veliki napredak kada se poredi sa verzijama koje su pokretale prethodne delove Far Cry franšize.

U press saopštenju se navodi da nova verzija Dunia grafičkog engine-a, između ostalog, donosi i podršku za Rapid Packet Math (RPM) koji će omogućiti veći frame-rate, kao i stabilniji frame-pacing, Shader Intrinsics koji omogućava direktan pristup hardveru u svrhu izvlačenja maksimuma performansi, a tu je i Radeon FreeSync 2 koji donosi HDR ugođaj na kompatibilnim PC monitorima.

Nakon što kupite željene konfiguracije, što se i podrazumeva pod uslove ove akcije, posetite web stranicu www.amdrewards.com, i tu otkucajte svoj digitalni kod koji ste dobili, na dan lansiranja same igre. Ova akcija će trajati do 20.05.2018.

 

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu