| Vesti | Softver | Dark Souls Trilogy kolekcija stiže na PS4 i Xbox One
Softver

Dark Souls Trilogy kolekcija stiže na PS4 i Xbox One

DS

Nagrađena Dark Souls serija dobija svoje izdanje na tri diska, i to za Xbox One, kao i PlayStation 4 kasnije tokom ove godine.

Dark Souls Trilogy će u sebi sadržati remasterizovano originalno izdanje, Dark Souls II: Scholar of the First Sin, kao i Dark Souls III: The Fire Fades Edition.

Naime, izdavač Bandai Namco je takođe obećao „celokupan DLC sadržaj“, samim tim čineći ovo definitivnom kolekcijom za fanove FromSoftware franšize.

Dark Souls: Remastered je prethodno bio predstavljen za PlayStation 4, Xbox One, kao i PC u maju, dok Switch verzija stiže 19. oktobra, istog dana kad i Dark Souls Trilogy.

„Dark Souls Trilogy daje onima koji nisu igrali seriju Dark Souls odličnu priliku da uskočite i doživite ono što je postalo jedna od najuticajnijih serija video igara u protekloj deceniji“, navodi se u Bandai Namco saopštenju.

„Čarolija Dark Soul-a leži u svojoj sposobnosti da testira igrače uz bogat gejmplej i isporuči euforičan osećaj dostignuća nakon što pobedite naročito teškog boss-a ili područje u igri“.

 

 

Izvor: Bandai Namco

 

Komentarišite na forumu…