| Vesti | Softver | Catalyst 9.8 je izašao
Softver

Catalyst 9.8 je izašao

ati

  AMD je izbacio novi set Catalyst drajvera za grafičke kartice. Drajveri se neće pojaviti na AMD sajtu pre ponedeljka, ali AMD šef marketinga Ian McNaughton je postavio link ka njemu na svom blogu.

Možete skinuti drajvere trenutno za Windows XP, Windows Vista i Windows 7 u 32-bitnim i 64-bitnim varijantama.

Trentno se ne može napraviti dowload link direktno ka fajlu jer je trenutno podešena anti-leech tehnologija, verovatno do zvaničnog datuma.

 

 

 

AMD nam govori da ovi drajveri donose „specifično poboljšanje zavisno od platforme koja poboljšava performanse u situacijama kada igra zavisi dosta od CPU-a“. Šta to znači ustvari?

Pa, ako koristite sistem baziran na Dragon platformi (Phenom II, 790GX, i Radeon 4800 grafiku), kompanija kaže da su izmereni veliki dobitci u multi-GPU konfiguracijama u rezolucijama od 1680×1050 i većih.

 

catalyst

 

Dakle, efikasnost se može povećati čak do 50% u Far Cry 2, a možete očekivati velike dobitke i u Bttleforge, Company of Heroes, Crysis, H.A.W.K. , S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky, i World of Conflict. AMD navodi da su dobici zabeleženi na oba konvencionalna CrossFire sistema i na jednoj Radeon HD 4870X2.

 

 

          Izvor : www.techreport.com

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi