| Vesti | Softver | Apex Legends je dostupan na svim platformama potpuno besplatno
Softver

Apex Legends je dostupan na svim platformama potpuno besplatno

Apex Legends 01

EA i Respawn su konačno skinuli zavesu sa Apex Legends.

Kao što smo spomenuli već ranije, igra je smeštena u Titanfall univerzum, ali nema nikakve veze sa radnjom Titanfall.

U pitanju je battle-royale koji je u potpunosti free to play i možete ga preuzeti preko EA Origin platforme.

Ono što je dobro je da možete linkovati svoj Steam nalog takođe, pa možete pozvati prijatelje sa Steam da vam se pridruže u igri.

Iako je u pitanje battle-royale, Apex Legends ne sadrži neke standardne stvari koje su prisutne u ostalim igrama ovog tipa.

Na primer, ne postoji mogućnost solo ili duo play, već je sve bazirano na timove od po 3 igrača, sve ukupno 20 timova je na mapi. Postoje likovi koji poseduju različite sposobnosti i pozadinske priče (kao u Overwatch), tako da vi i vaši saigrači možete igrati taktički bazirano na veštinama likova koje ste odabrali. Ko-ordinacija sa članovima tima je vrlo bitna.

Za razliku od drugih battle-royale igara, ovde možete oživljavati vaše saigrače, tako što ćete njihove data čipove nositi na respawn lokacije.

Uprkos tome što je igra smeštena u Titanfall univerzum, u igri nema titana i dok su karakteri krajnje origninalni, ne postoji mogućnost trčanja po zidovima i visokih skokova, kao što je moguće u Titanfall. Neka od oružja će biti krajnje poznata fanovima Titanfall igara, ali samo rukovanje oružjem je dobilo novu dubinu zahvaljujući novom balističkom modelingu, koje znači da morate da pažljivo merite svaki hitac da biste pogodili mete na većoj udaljenosti zbog kompenzacije.

Ova igra sigurno nije ništa novo u svetu battle royale igara, ali seting igre je jako zabavan, mape su zabavne, likovi su zabavni i ono što je najbitnije: ni jedna battle royale igra do sada nema ovako dodar first person shooting i fokus na timskoj igri.

Pogledajte trejler na linku ispod:

 

Apex Legends 02

 

Izvor:Apex Legends

 

Komentarišite na forumu…