| Vesti | Softver | 3D Mark je dobio update
Softver

3D Mark je dobio update

3dmark update

Futuremark-ov najnoviji benchmark – 3D Mark, je dobio važan update. Tako je sada najnovija verzija 3D Marka 1.1.0. Ovaj update rešava važan problem tačnijeg testiranja sistema sa više grafičkih karti u crossfire ili SLI režimima. Postignuti skorovi će biti nešto veći nego ranije zbog boljeg iskorišćenja, a u režimima sa tri ili četiri grafičke karte povećanje skorova može biti još veće.
 

To nije sve, jer je Futuremark u svoj najnoviji 3D Mark dodao novi test, što do sada nije bio slučaj. Naime updateovana verzija 3D Marka sadrži sada i extreme Ice Storm test. Extreme test, osim veće rezolucije (1080p u odnosu na 720p), donosi i bolje teksture, kao i bolje post processing efekte.

Ispravljeni su i pojedini uočeni bagovi, naročito onaj koji se pojavljivao posle instalacije KB2670838 windows update-a. Celokupan spisak ispravljenih/izmenjenih stvari možete pročitati na sledećem linku.

Updateovane verzije novog 3D Marka je moguće preuzeti sa nekih od mirrora navedenih na Futuremarkovom sajtu, a za korisnike koji su skinuli 3D Mark preko Steam klijenta update će se po defaultu skinuti automatski.

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar