| Vesti | Softver | 3D Mark Holiday Beta donosi VR test
Softver

3D Mark Holiday Beta donosi VR test

3D Mark holiday beta

Kompanija Futuremark je odlučila da za novogodišnje praznike iznenadi svoje korisnike tako što je pustila Betu koja pokazuje nove stvari od kojih će pojedine naći svoje mesto, tokom 2016, godine, u poslednjoj verziji popularnog benchmark softvera – 3D Mark.

Holiday Beta pruža uvid u VRMark, koji će biti test VR uređaja. Preview verzija koja se nalazi u ovom update-u će omogućiti pregled okruženja, dok se slobodno krećete kroz scenu iz 3D Mark testa.

Ako nemate VR uređaj, i dalje ćete moći pokrenuti preview i na klasičnom monitoru, i pošto je u pitanju preview koji omogućava slobodno kretanje kroz scenu, test ne generiše nikakav skor.

Tokom vremena 3D Mark je dobijao nove testove, kao što je Sky Diver, i API overhead benchmark. Osim novih testova, 3D Mark je dobio i upgrade Ice Storm i Fire Strike testa.

 

3D Mark holiday beta 1 T

 

3D Mark će tokom 2016 dobiti novi UI, koji će biti intuitivniji i fleksibilniji. Home screen će prikazivati preporučen test za recimo Vaš računar. Dok će svaki test biti zasebna celina koja će se moći instalirati posebno. Ovo će biti vrlo korisno, jer će inicijalna instalacija biti manja, a posle će svaki korisnik moći da skine samo one testove koji mu odgovaraju za testiranje.

 

3D Mark holiday beta 2 T

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar