| Vesti | Ostalo | YouTube uživo prenosi oba Coachella vikenda
Ostalo

YouTube uživo prenosi oba Coachella vikenda

Po prvi put, YouTube će ove godine uživo prenositi oba vikenda Coachella muzičkog festivala.

Kao što je bio slušaj prošlih godina, streaming servis će prenositi prvi vikend festivala, koji počinje 12.aprila i traje do 14og.

Ovoga puta, YouTube će prenositi odabrane delove tokom drugog vikenda, uključujući vinjete umetnika, scene iza kulisa, kao i odabrane nastupe.

YouTube je takođe Coachella-in playlist partner za 2019. godinu.

Bićete u prilici da slušate muziku od vaših omiljenih izvođača, tragate za novim rastućim umetnicima, i uploviti u playliste određene žanrom na sajtu Coachella-e i aplikaciji, uporedo sa YouTube Music.

Pored toga, oni koji su se pretplatili na YouTube Music, kao i Premium pretplatnici će imati pristup eksluzivnom broju propusnica kada se karte budu prodavale počevši od danas. Pretplatnici bi trebalo da dobiju email sa pristupnim kodom pre nego što otpočne sama prodaja karata.

Ove godine kao neka od velikih imena se pominju Childish Gambino, Tame Impala, kao i Ariana Grande. Međutim, ne morate se brinuti ukoliko ne pokupite karte, kako ćete i dalje biti u prilici da pratite žive nastupe Janelle Monae, the 1975, Weezer, Zedd-a, Diplo, Khalid, Chvrches, Kid Cudi, ili Aphex Twin-a.

 

Izvor: Coachella

 

Komentarišite na forumu…