| Vesti | Ostalo | Transcend predstavlja industrijske microSD memorijske kartice od 64GB
Ostalo

Transcend predstavlja industrijske microSD memorijske kartice od 64GB

Transcend ind microSD

Kompanija Transcend je najavila da proširuje svoju ponudu microSD memorijskih kartica za industrijsku primenu sa modelom od 64GB. Ove Class 10 kartice se mogu pohvaliti svojom izdržljivošću, jer podnose radne temperature između -40°C i 85°C, a bazirane su na MLC flash čipovima i do sad su dolazile u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB.

SD specifikacija verzije 3.0, kod novih microSD kartica, garantuje brzinu transfera podataka i do 20MB/s, a kartice su idealne za upotrebu u tihim PC računarima, GPS uređajima, vojnim i automobilskim računarskim sistemima i drugim ugradnim rešenjima u industriji. Pored toga, Transcend nudi i SD kartice namenjene upotrebi u standardnim industrijskim uređajima, kao što su ručni čitači bar kodova, POS terminali, medicinski računarski sistemi, set-top boxovi, sistemi za video nadzor i sl. 

Kako bi bio postignut zadovoljavajući nivo kvaliteta, Transcendovi industrijski proizvodi prolaze detaljna testiranja tokom svih faza proizvodnje. Industrijske SD i microSD memorijske kartice primenjuju i tzv. Error Correction Code (ECC), koji služi za detekciju i ispravljanje potencijalnih grešaka prilikom transfera podataka, dok je S.M.A.R.T. funkcija zadužena za kontrolu ispravnog rada kartice. Osim toga, nude maksimalne performanse i u surovim uslovima, jer nisu otporne samo na ekstremne temperature, već i na vodu, statički elektricitet, rendgenske (X) zrake i šok (udarce, vibracije, savijanje i slično).

 

Transcend ind microSD 1 T

 

Transcendove industrijske memorijske kartice dolaze sa dve godine ograničene garancije. Class 10 microSD modeli su dostupni u kapacitetima od 8GB, 16GB, 32GB i 64GB, dok su Class 10 SD kartice dostupne sa 8GB, 16GB i 32GB.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu