| Vesti | Ostalo | Transcend najavljuje nove industrijske SDHC i microSDHC memorijske kartice
Ostalo

Transcend najavljuje nove industrijske SDHC i microSDHC memorijske kartice

Transcend Industrial SDHC microSDHC

Kompanija Transcend je najavila da na tržište izbacuje nove SDHC i microSDHC memorijske kartice u okviru linije industrijskih proizvoda. Nove Class 10 kartice se mogu pohvaliti svojom izdržljivošću, jer podnose radne temperature između -40°C i 85°C, a bazirane su na MLC flash čipovima i dolaze u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB.

SD specifikacija verzije 3.01, kod novih SDHC kartica, garantuje brzinu transfera podataka i do 20MB/s, a kartice su idealne za upotrebu u standardnim industrijskim uređajima, kao što su ručni čitači bar kodova, POS terminali, medicinski računarski sistemi, set-top boxovi, sistemi za video nadzor i sl. 

Transcendove industrijske microSDHC memorijske kartice, zahvaljujući kvalitetnim MLC flash čipovima, takođe postižu brzinu transfera podataka i do 20MB/s i idealne su za korišćenje u najnovijim digitalnim kamerama, DV rekorderima, mobilnim telefonima i prenosivim sistemima za navigaciju.

 

Transcend Industrial SDHC microSDHC 1

 

Kako bi bio postignut zadovoljavajući nivo kvaliteta, Transcendovi industrijski proizvodi prolaze detaljna testiranja tokom svih faza proizvodnje. Industrijske SDHC i microSDHC memorijske kartice primenjuju i tzv. Error Correction Code (ECC), koji služi za detekciju i ispravljanje potencijalnih grešaka prilikom transfera podataka. Osim toga, nude maksimalne performanse i u surovim uslovima, jer nisu otporne samo na ekstremne temperature, već i na vodu, statički elektricitet, rendgenske (X) zrake i šok (udarce, vibracije, savijanje i slično).

Nove Transcendove industrijske memorijske kartice dolaze sa dve godine ograničene garancije.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu