| Vesti | Ostalo | BenQ predstavlja novi projektor za kućnu upotrebu – W1350
Ostalo

BenQ predstavlja novi projektor za kućnu upotrebu – W1350

BenQ W1350

Kompanija BenQ predstavila je novi DLP projektor za dnevni boravak, W1350, koji nudi veću slobodu instalacije i jednostavnost korišćenja, u kombinaciji sa svim prednostima bočne projekcije i projekcije sa kratkog rastojanja, ali i mogućnosti fleksibilnog zuma, pomeranja objektiva, Wireless Full HD projekcije i MHL (Mobile High-Definition Link) povezivanja.

Uz pomoć ovog projektora za kućnu upotrebu, porodice mogu uživati u 100 inča nekompresovane Full HD zabave, od igranja na konzoli i gledanja filmova do pregledanja ličnih video materijala na velikom platnu. 

Primenom BenQ projektorske tehnologije za kratka rastojanja, W1350 daje izuzetnu sliku dijagonale od 100 inča, sa udaljenosti od svega tri metra. Širok spektar udaljenosti projekcija omogućava 1,5x fleksibilni zum, dok mogućnost pomeranja objektiva nudi vertikalno pomeranje slike od 120% do 148%. Bočna projekcija s horizontalnom trapezoidnom korekcijom lako ispravlja efekat trapezoida i omogućava korišćenje slobodnih uglova za postavljanje projektora.

 

BenQ W1350 1 T

 

Opremljen 6x bržim RGBRGB rotacionim filterom boja, s tehnologijom BrilliantColor, ovaj projektor stvara Full HD sliku realističnih i živih boja. Ovaj bežični projektor pruža sliku čiji je kvalitet dodatno poboljšan BenQ Full HD optimizovanim optičkim sistemom, koji se sastoji od 12 sočiva, izrađenih u potpunosti od stakla sa premazom niske disperzije.

 

BenQ W1350 2 T

 

Ugrađeni DarkChip3 omogućava kontrast s jačim svetlinama i tamnijom crnom bojom, dok DLP tehnologija garantuje dugotrajan kvalitet projektovane slike. Za još bolje performanse, W1350 ima ISFccc sertifikat za profesionalnu kalibraciju projekcije, što korisnicima omogućava uživanje u vrhunskoj slici bez obzira na doba dana, uz načine rada ISF Day ili Night. Osim toga, gejmerima je omogućeno brzo igranje visokog odziva i performanse bez latencije, što je idealno za akcione igre i igre koje se kontrolišu pokretima.

 

BenQ W1350 3 T

 

Wireless Full HD kit nove generacije je dostupan kao dodatak, a projektoru omogućava da prenosi nekompresovani sadržaj Full HD kvaliteta iz jedne sobe u drugu, i to sa punom podrškom za 3D, dok MHL priključak omogućava žični ili bežični prenos sa bilo kojeg pametnog uređaja, preko MHL kabla ili MHL dodatka.

 

BenQ W1350 4 T

 

Jednostavnost korišćenja W1350 projektora je upotpunjena propratnim daljinskim upravljačem i intuitivnim korisničkim interfejsom. Osim toga, W1350 nudi i uštedu energije tokom rada, uz BenQ SmartEco tehnologiju, koja ne samo da smanjuje ukupni trošak posedovanja uređaja, nego i optimizuje projekciju putem dinamičke štednje energije.

 

BenQ W1350 5 T

 

Novi BenQ W1350 projektor za dnevni boravak je već dostupan na evropskom tržištu.

 

Izvor: BenQ

 

Komentarišite na forumu