| Vesti | Ostalo | Thermaltake objavio pobednike 2. sezone CaseMOD Invitational takmičenja
Ostalo

Thermaltake objavio pobednike 2. sezone CaseMOD Invitational takmičenja

Thermaltake CaseMOD S 2 Winners

Objaviljeni su pobednici 2. sezone 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational takmičenja, u kome je učestvovalo deset svetski poznatih modera, sa posebnim pozivom od organizatora, Thermaltakea. Učesnici takmičenja bili su: Ron Lee Christianson (SAD), Jonathan Garlit (Kanada), Edgar Marckmann (Nemačka), Mathieu Heredia (Francuska), Dave Alcock (Velika Britanija), Brian Carter (SAD), Jeng ki (Tajland), Alex Ciobanu (Australija), Maxim Kisin (Rusija) i Jesse Palacio (Filipini), a svi su imali zadatak da moduju Thermaltake Core X9 kućište, koristeći različite Thermaltake komponente za vodena hlađenja.

Druga sezona 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational takmičenja je zvanično završena i objavljena su tri pobednika – Jesse Palacio sa Filipina je osvojio glavnu nagradu u vrednosti od 6000 američkih dolara, Mathieu Heredia iz Francuske je zauzeo drugo mesto sa nagradom od 5000 američkih dolara, dok je Maxim Kisin iz Rusije osvojio treće mesto i nagradu u iznosu od 4000 američkih dolara. Njihovi modovi će biti izloženi na CES 2016 sajmu u Las Vegasu. 

  

 

Pobednik Jesse Palacio je predstavio svoje kućište u obliku „bespilotnog“ tenka, inspirisano stvarnim vojnim oružjem.

 

Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 1 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 2 T
   
Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 3 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 4 T

 

Drugoplasirani Mathieu Heredia se odlučio za estetski „uredno“ belo-plavu kombinaciju boja na svom modu.

 

Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 5 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 6 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 7 T

 

Maxim Kisin, koji je osvojio treće mesto, je inspiraciju za svoj mod našao u TRON Legacy filmu, a pritom je sam dizajnirao mnoge komponente u kućištu, uključujući CPU i GPU vodene blokove.

 

Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 8 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 9 T Thermaltake CaseMOD S 2 Winners 10 T

 

Modovana kućišta su ocenjivana u tri glavne kategorije: funkcionalnost, stil i rešenje za vodeno hlađenje. Nakon dve nedelje glasanja u okviru Tt Community foruma, pored Newegg i Thermaltake internog glasanja, Jesse, Mathieu i Max su proglašeni za pobednike.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu