| Vesti | Ostalo | Dobitnici Aquatuning giveawaya!
Ostalo

Dobitnici Aquatuning giveawaya!

Aquatuning Giveaway

Dragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, konačno imamo dobitnike Aquatuning darovanja!

Period čekanja od dve nedelje je istekao i to čekanje se nekome upravo isplatilo. Da Vas podsetimo, Aquatuning je odlučio da pokloni dve lepe i bogate nagrade.

Mi smo im naravno pomogli u tome, a spisak sa brojem učesnika, koji je generisao RANDOM.ORG, izgleda ovako… 

 

Aquatuning Giveaway 1 T

 

Prema onome što nam je RANDOM.ORG u izlistao, ovo su imena dobitnika:

  1. Dusan Petrovic
  2. Borko Cvejic

Ova dva imena su ispunila sve uslove učešća u giveaway-u i ovom prilikom im čestitamo na osvojenim nagradama!

To znači da su oni osvojili nagrade po sledećem redosledu:

  • Prvo mesto: 2x Phobya RAM cooler, 3x Phobya G-silent 120mm ventilatora, 4pin Phobya PWM razdelnik, 3pin razdelnik-produžni, anti-stres loptica, otvarač za flaše, Phobya šolja, Aquatuning Kapa, Aquatuning Polo majica;
  • Drugo mesto: 4pin Phobya PWM razdelnik, 3pin razdelnik-produžni, anti-stres loptica, otvarač za flaše, Aquatuning Kapa.

Srećne dobitnike čekamo da se jave u inbox na PCAXE fejsbuku, preko poruka, kako bismo se dogovorili oko preuzimanja i slanja paketa. Molimo dobitnike da se jave u narednih 7 dana, jer ukoliko to ne urade, nagradu ćemo proslediti sledećem na listi.

Ostale verne posetioce PCAXE-a molimo da ostanu uz nas, da prate PCAXE web portal, kao i PCAXE fejsbuk stranicu, jer uskoro sledi još vrednih darovanja!

 

Zahvaljujemo se kompanijama Aquatuning, Phobya i Alphacool na pomoći oko realizacije ovog giveaway-a

 

Komentarišite na forumu