| Vesti | Ostalo | The Game Awards: Izašla lista nominacija
Ostalo

The Game Awards: Izašla lista nominacija

The Game Awards

Ranije smo pisali da je počelo glasanje za vaše omiljene igre koje biste želeli da pobede na ovogodišnjem The Game Awards.

Ovogodišnja dodela nagrada će se održati i biće live-streamovana 7. decembra, a izašla je i lista nominovanih.

Među odabranima za Game of the Year se nalaze igre poput Legend of Zelda: Breath of the Wild, Horizon Hero Dawn, Super Mario Odyssey, Persona 5, a tu je naravno i PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Nominacije u šest kategorija su dobile „Zelda“, „Horizon“, kao i „Odyssey“. Kompletna lista nominacija se nalazi na zvaničnoj web prezentaciji.

Dok odabrani žiri ocenjuje veće kategorije, The Game Awards takođe daje pozornicu Best eSports Player, Best eSports Team, kao i Most Anticipated Game nagradama.

Možete glasati, kao i uvek, putem Google-a, Twitter-a, kao i Facebook Messenger-a. Od ove godine, stiže novina za The Game Awards – imamo i dve nove kategorije.

Prva je The Student Game Award, koja nagrađuje najbolje od srednjoškolskih, kao i koledž developer-a. Nagrađivani žiri čine Kim Swift iz EA Motive (Portal), Todd Howard iz Bethesda-e, Vince Zampella iz Respawn-a (Titanfall), Ilkka Paananen iz Supercell-a (Clash of Clans), kao i niko drugi do Hideo Kojima.

Druga kategorija je Best Ongoing Game, gde nagradu dobija igra za izuzetan razvoj ongoing sadržaja koji razvija igračko iskustvo tokom vremena. Za ove nagrade, neke od nominacija su pripale Destiny 2, PUBG, Overwatch, kao i Warframe.

The Game Awards će se održati u Microsoft Theater-u u Los Anđelesu, 7. decembra, gde će prvi put nastupiti The Games Award Orchestra. Za sve nas koji smo kraj kompjutera, možemo pratiti igre putem sledećih platformi.

 

 

Izvor: The Game Awards

 

Komentarišite na forumu