| Vesti | Ostalo | Stream On – Twitch-ov šou program počinje u martu
Ostalo

Stream On – Twitch-ov šou program počinje u martu

StreamON

Prošlog decembra, tim iz Twitch-a je najavio svoje planove za šou program koji bi bio emitovan uživo, pod nazivom Stream On.

Srž emisije leži u ambicioznim Twitch kreatorima koji se takmiče međusobno u serijama raznih izazova, u trci za glavnu nagradu u iznosu od 60 hiljada dolara, u 12 meseci.

Tim je istupio sa dodatnim informacijama da će emisija premijerno biti emitovana 8. marta u 9 ujutru po našem vremenu, a pred vama će se predstaviti četrnaest takmičara.

Kako kreatori ovog projekta navode, u emisiji Stream On, bićete u prilici da pratite Twitch Partnere u usponu koji će se truditi da što bolje obave krucijalne zadatke koji se tiču strimovanja, poput motivisanja gledalaca da stupe u akciju kada se to od njih zatraži.

Oni koji prate ovu emisiju će takođe biti u mogućnosti da učestvuju putem interaktivnog overlay-ja, gde ćete moći da glasate koga želite da eliminišete u narednoj rundi. Četrnaest takmičara čine kompetitivni igrači, ali i muzičari, kuvari, kao i ostali kreativni umetnici, poput 88bitmusic, Banzaibaby, MajinTaj i TheStaceyRoy.

Sama ideja ovog šou programa je da približi takmičare Twitch gledaocima, kao i da ujedno nauče svakoga zainteresovanog kako da uspešno strimuju putem te platforme. „Misija Twitch-a je da se kreatorima omogući zarada radeći ono što vole“ – navodi Marcus Graham iz te kompanije u saopštenju za javnost.

„Uz Stream On, naš cilj je ne samo da pomognemo ovih četrnaest strimera, već da prikažu hiljadama koji prate emisiju kod kuće kako da pretvore svoju strast u karijeru.“

 

Izvor: Twitch

 

Komentarišite na forumu