| Vesti | Ostalo | Schwarzenegger se priključuje nastavku Kung Fury-ja
Ostalo

Schwarzenegger se priključuje nastavku Kung Fury-ja

Kung Fury

Osim vesti o nastavku Kung Fury, instant hitu režisera David Sandberg-a, stiže i vest da će se u akcionoj komediji smeštenoj u Miami-ju 80ih takođe naći i Arnold Schwarzenegger.

On će se priključiti prethodno najavljenoj postavi gde se između ostalog pominju Michael Fassbender i David Hasselhoff. Sam David Sandberg će takođe glumiti i producirati film pod svojom Laser Unicorns kompanijom.

Sandberg-ov projekat je počeo kao Kickstarter kampanja, a uz pomoć trejlera, uspeo je da sakupi preko 630 hiljada dolara i na samom kraju, postavio je film na YouTube.

Nakon toga, Kung Fury je našao put ka većini streaming servisa. Schwarzenegger je bio zaštitno lice Terminator franšize, a zadnji deo je predstavljen 2015. godine.

Kung Fury je svojevrsni omaž akcionim filmovima iz 80ih godina, a priča prati policijskog detektiva Kung Fury iz Majamija koji se transportuje u vreme Drugog svetskog rata kako bi ubio Adolfa Hitlera, ili Kung Fuhrer-a, i osveti svog prijatelja koji je poginuo od strane nacističkog vođe.

 

 

Izvor: Kung Fury

 

Komentarišite na forumu

Tagovi