| Vesti | Ostalo | Šta se sve krije iza Raijintek brenda?
Ostalo

Šta se sve krije iza Raijintek brenda?

Raijintek

Creating Passion – Designed in Germany, made in Taiwan

 

U japanskoj mitologiji reč Raijin se odnosi na Boga munja, gromova i oluja. Reč je izvučena iz dve reči – „rai“, što znači grom, i „shin“, što znači bog. Razlog zašto imamo ovakav uvod je jednostavan – za sada imamo veoma malo informacija o ovoj IT kompaniji.

Ipak, reč je o kompaniji koja će, kako nezvanično saznajemo, između ostalog u svom portfoliu imati i procesorke kulere. Po rečima zaposlenih u ovoj kompaniji, perjanica ponude CPU kulera će imati slične ili bolje performanse od svih do sada poznatih High-End CPU kulera, ali po daleko nižoj ceni!

Naime, kompanija Raijintek je lansirala svoju oficijelnu Facebook stranicu, naš savet je da lajkujete ovu stranicu i podržite tako Raijintek brend. Takođe na taj način ćete imati uvid u predstojeće projekte Raijinitek brenda i same proizvode.

 

 

Raijintek facebook

 

Na samoj Raijintek Facebook stranici se može pročitati sledeća parola – NEW TECHNOLOGY – DESIGNED IN GERMANY, MADE IN TAIWAN!

 

Raijintek 1 T

 

Dakle, nemački dizajn i tajvanska proizvodnja. Ako nas pitate ovo zvuči veoma dobro, pa nam priča o pristupačnim High-End kulerima zvuči obećavajuće. Takođe, kako nezvanično saznajemo, Raijiitek će u svom portfoliu ima i slušalice, nalik onim od poznatog repera, sa idejom da cena bude pristupačna. Takođe, u ponudi će biti i High-End 5.1 audio sistemi.

Predstavljanje Raijintek sajta je najavljeno sredinom aprila, a mi Vas još jednom pozivamo da lajkujete Raijintek Facebook stranicu. Iz priloženog se vidi da je tek krenula sa radom, a verujemo da će prve fanove nagraditi sa nekim poklonom.

 

Izvor: Raijintek Facebook

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar