| Vesti | Ostalo | Slavni Enermax dobio distribuciju u Hrvatskoj
Ostalo

Slavni Enermax dobio distribuciju u Hrvatskoj

Enermax Lost Hrvatska distribucija

Lost d.o.o. i Enermax dele istu filozofiju

 

O kompaniji Enermax ne treba trošiti reči… Ukratko, ova kompanija je svoje ime izgradila na visoko kvalitetnim napajanjima, a vremenom i strahopoštovanje kada se izvoara ime ovog brenda. Međutim, na Balkanu situacija nije bila najbolja što se tiče Enermax ponude, jer nije postojala zvanična distribucija.

Ipak, to se promemenilo pre par dana, jer je Hrvatska dobila zvaničnog distributera! Kompanija Lost d.o.o. je očigledno znala da prepozna vredonst Enermax brenda.

Chris Tang, zamenik generalnog direktora Enermax-a za Evropsko tržište, je izjavio „Delimo istu filozofiju sa Lost d.o.o. – kvalitetni prozvodi i vrhunska usluga da bi ispunili najviša očekivanja kupaca“, a potom i dodao „ U mnogim evropskim zemljama smo među top 3 brenda u kategoriji naših proizvoda. Želimo da dosegnemo tu poziciju i u Hrvatskoj. Takođe, partnerstvo sa Lost je prvi korak u ispunjavanju našeg cilja. Enermax je generalno poznat po prvoklasnim napajanjima, kućištima i rešenjima za hlađenje kao što su ventilatori za kućista i hladnjaci za procesore“.

 

 

Lost d.o.o. je lociran u Zagrebu, a na OVOM linku se možete informisati o trenutnoj ponudi.

 

Enermax Lost Hrvatska distribucija 1 T

 

Detaljnije o svim Enermax proizvodima se možete informisati putem OVOG linka.

 

Enermax Lost Hrvatska distribucija 2

 

Ostaje da se sačeka i vidi ko će biti distributer Enermax-a na teritoriji Srbije, jer je očigledno da je ova slavna kompanija rešila da se probije i na Balkanu.

 

Izvor: Enermax

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar