| Vesti | Ostalo | Silicon Power predstavlja SP xDrive Z30 Lightning Dual USB fleš memoriju
Ostalo

Silicon Power predstavlja SP xDrive Z30 Lightning Dual USB fleš memoriju

SP xDrive Z30

Silicon Power je predstavio SP xDrive Z30 Lightning Dual USB fleš memoriju, namenjenu Apple uređajima. Z30 korisnicima nudi dvostruki interfejs u vidu Lightning i USB 3.0 priključaka. Kombinacijom ova dva interfejsa, Z30 fleš memorija oslobađa skladišni kapacitet na Vašem iOS mobilnom uređaju, dok istovremeno omogućava da objedinite sve sačuvane podatke na svom desktop ili laptop računaru sa podacima sa iOS uređaja.

SP xDrive Z30 je pritom prošao Mfi (Made for iPod/iPhone/iPad) program licenciranja, te su kvalitet uređaja i bezbednost sačuvanih podataka zagarantovani. 

SP xDrive Z30 je posebno dizajniran za iOS uređaje, uključujući iPhone, iPad i iPod, a korisnicima ovih uređaja po pristupačnoj ceni omogućava povećanje skladišnog kapaciteta. Silicon Power svojim kupcima pritom obezbeđuje i SP xDrive Explorer aplikaciju sa intuitivnim interfejsom i različitim funkcijama za upravljanje datotekama, kao što su backup podataka, sinhronizacija i enkripcija fajlova, ali i upload i download za Dropbox, odnosno Google Drive servise.

 

 

Takođe, korisnici mogu jednostavno sačuvati i svoju omiljenu muziku i filmove na Z30 fleš memoriju i kasnije slušati muziku, odnosno gledati filmove direktno sa fleša; naravno, koristeći odgovarajuću aplikaciju za pokretanje MP4, MOV, M4V, MPG, AVI, MKV, WMV i RMVB fajlova.

 

SP xDrive Z30 1 T SP xDrive Z30 2 T SP xDrive Z30 3 T

 

S obzirom da SP xDrive Z30 nudi dvostruki interfejs sa Lightning i USB 3.0 priključcima, prenos podataka je brži i jednostavniji, bez potrebe za dobrom Internet konekcijom ili komplikacijama sa kablovima, a podaci su bezbedniji nego prilikom korišćenja cloud servisa za skladištenje.

 

SP xDrive Z30 4 T SP xDrive Z30 5 T SP xDrive Z30 6 T

 

SP xDrive Z30 fleš memorija dolazi u kapacitetima od 32GB, 64GB i 128GB, i sa dve godine garancije. A ukoliko ipak tragate za drugačijim iOS skladišnim rešenjem, posetite Doctor Apple mikrosajt kompanije Silicon Power, gde u ponudi imate celu seriju proizvoda namenjenu proširenju skladišnih kapaciteta na Apple uređajima.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu