| Vesti | Ostalo | Počinju prijave za Sandbox stručni seminar iz programiranja
Ostalo

Počinju prijave za Sandbox stručni seminar iz programiranja

Sandbox

Sandbox je međunarodni stručni seminar iz programiranja, koji će biti održan od 22. do 29. novembra 2015. godine u Novom Sadu, u organizaciji studentske organizacije Eestec i Fakulteta tehničkih nauka.

Prva tri dana seminara će biti posvećena akademskom delu. Tema predavanja je Internet of things – „Internet stvari“ (IoT), gde će stručnjaci iz kompanije Execom, učesnicima približiti realnu situaciju rada u timu na zajedničkom projektu i pripremiti ih za dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju, tačnije za Hackathon – Sandbox, koji će biti održan 27. novembra. 

Seminar je napravljen u vidu internacionalne razmene. Učestovaće 15 studenata sa uglednijih univerziteta Evrope i 15 studenata iz Novog Sada. Pored akademskog dela i hakatona, biće organizovana razna druženja i izleti, gde će učesnici imati prilike da upoznaju Novi Sad i steknu nova prijateljstva i kontakt sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

 

Sandbox 1

 

Udruženje studenata elektrotehnike, Eestec, ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi, poveže studente elektrotehnike širom Evrope, kao i da upozna studente sa modernim razvojem industrije i najnovijim trendovima u struci.

Seminar nije namenjen isključivo studentima elektrotehnike, pa ukoliko se ambiciozni i želite da testirate svoje programerske veštine i radite u timu, ovo je odlična prilika za to, a prijave će biti otvorene do petka, 20. novembra, na ovom linku.

 

Izvor: Eestec

 

Komentarišite na forumu