| Vesti | Ostalo | Silicon Power predstavio Dual USB fleš memoriju – Mobile C80
Ostalo

Silicon Power predstavio Dual USB fleš memoriju – Mobile C80

SP Mobile C80

Kompanija Silicon Power je najavila da na tržište izbacuje dvostruku USB fleš memoriju, Mobile C80, koja na sebi ima dva priključka – jedan je Type-C, a drugi je standardni Type-A USB 3.0 priključak. Interfejs tipa C je univerzalan, pa se koristi i za prenos podataka, i za punjenje uređaja. Mobile C80 je tako kompatibilan sa svim pametnim telefonima, tabletima i notebookovima koji koriste USB priključak tipa C, što uveliko pojednostavljuje korišćenje ove USB fleš memorije.

Moderni sofisticirani dizajn je varijacija već postojećih Jewel J80 i Firma F80 USB fleš memorija, s tim da novi Mobile C80 ima fiksiranu kapicu koja se rotira u punom krugu, kako bi pristup priključcima bio što jednostavniji. Mobile C80 nudi i do 64GB prostora za skladištenje podataka, kao i zaštitu podataka od vode, prašine i vibracija, zahvaljujući COB (Chip On Board) tehnologiji. Kućište mu je izrađeno od legure cinka, pa tako ne morate brinuti o ogrebotinama i ostavljanju otisaka prstiju na USB-u. 

Nova Dual USB fleš memorija dolazi u boji titanijuma i sa kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Korisnici mogu besplatno preuzeti SP File Explorer aplikaciju za svoje pametne Android uređaje (koji imaju priključak tipa C). Ova aplikacija je namenjena „inteligentnoj“ organizaciji fajlova, jer ih automatski kategorizuje, a nudi i „one-touch backup“ opciju sa kojom možete sve podatke sačuvati na samom uređaju.

 

SP Mobile C80 1 T SP Mobile C80 2 T
   
SP Mobile C80 3 T SP Mobile C80 4 T

 

Kao i sve Silicon Power USB fleš memorije, i Mobile C80 dolazi sa doživotnom garancijom, pratećim SP Widget softverom koji poseduje sedam alata za back up i zaštitu podataka, kao i sa 60 dana probne verzije Norton Internet Security antivirusa. Pored svega navedenog, SP korisnicima obezbeđuje i Recuva File Recovery sa kojim lako mogu spasiti obrisane podatke.

 

SP Mobile C80 5 T SP Mobile C80 6 T
   
SP Mobile C80 7 T SP Mobile C80 8 T

 

Silicon Power organizuje i online nagradni kviz znanja na temu „Dual USB Drives“ gde učesnici mogu osvojiti njihove Dual USB fleš memorije, a oni koji su zainteresovani da učestvuju u kvizu treba samo da prate ovaj link za više informacija.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu