| Vesti | Ostalo | Silicon Power osvojio reddot priznanja za dizajn za 2013
Ostalo

Silicon Power osvojio reddot priznanja za dizajn za 2013

Silicon Power reddot design nagrade 2013

SP/Silicon Power sa ponosnom prenosi da je u 2013. godini nagrađen sa reddot priznanjem za dizajn za svoje proizvode Firma F80 (USB fleš disk) i Armor A15 (prenosni hard disk). To je najviše moguće priznanje za dizajn koje je SP i njegov dizajnerski tim dobio, a da sve bude još bolje po SP to se desilo neposredno po proslavljanju desetogodišnjice postojanja ove kompanije.

“Red dot Award: Product design” je jedno od četiri najprestižnijih internacionalnih priznanja za dizajn. U samom takmičenju ove godine je učestvovalo 4.662 radova iz 54 zemlje, pa je time uspeh koji su ostvarili Firma F80 i Armor A15 veći.

 

 

Firma F80

Firma F80 USB flash drive poseduje jednostavan i dopadljiv dizajn, a izrađen je od metala. Ideja je bila da se ne komplikuje mnogo, a da uređaj ostane funkcionalan.

 

Silicon Power reddot design nagrade 2013 1

Silicon Power reddot design nagrade 2013 4

 

Armor A15

Armor A15 je prenosivi hard disk koji podleže određenim vojnim standardima (sertifikatima) i otporan je na potrese i vibracije. U osnovi Armor A15 poseduje anti-shock gumeni oklop, sa idejom da zaštiti sam hard disk u slučaju potresa i vibracija, a samim tim i vaše podatke.

 

Silicon Power reddot design nagrade 2013 5

Silicon Power reddot design nagrade 2013 3

 

Cene nam još uvek nisu poznate, ali kao i uvek do sada ako nešto saznamo javićemo Vam na PCAXE Forumu ili PCAXE Facebook stranici.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar