| Vesti | Ostalo | Pratite Lollapalooza festival na Red Bull TV ovog vikenda
Ostalo

Pratite Lollapalooza festival na Red Bull TV ovog vikenda

Lolla

Polako se bliži muzički festival Lollapalooza, gde između ostalog nastupaju brojni alternativni rok, pank rok, hip hop, hevi metal, kao i elektronski bendovi, i za fanove ovog festivala to će biti četiri dana raznih događaja u Čikagu.

Za sve ostale koji bi želeli da ostanu u toku sa dešavanjima njihovih omiljenih bendova, Red Bull TV misli da može da vam pomogne oko toga.

Počev od četvrtka u jedan ujutru po našem vremenu, bićete u prilici da pratite nastupe tačaka poput The Weeknd, Jack White, kao i grupe Arctic Monkeys.

Ostali umetnici koji će nastupati su Vampire Weekend, Tyler, The Creator, kao i Chvrches.

Prenos će početi od devet uveče po našem vremenu, svakog dana od petka do nedelje, tako da ukoliko želite da ubijete vreme uz živu svirku i razne događaje koje krase festival Lollapalooza preko vikenda, bićete obezbeđeni.

U ponudi su tri kanala sa živim nastupima, Red Bull hostuje VR iskustvo u 180 stepeni na YouTube-u, gde ćete biti u centru publike. Lollapalooza se može pratiti putem Red Bull stranice, kao i zvaničnog sajta ovog festivala, Red Bull TV aplikacije, kao i na Facebook-u, YouTube-u, kao i Twitch-u.

 

Izvor: Lollapalooza

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi