| Vesti | Ostalo | Ponovo otvoren iStyle
Ostalo

Ponovo otvoren iStyle

uvodna

iStyle, premjium preprodavac Apple-ovih proizvoda je, pre nedelju dana ponovo otvorio vrata svoje prodavnice u tržnom centru Ušće. Posetioce je, pored ljubaznog osoblja i renoviranog objekta koji prati dizajn Apple-ovih sertifikovanih preprodavaca širom sveta, sačekao i popust od 10% na sve Apple proizvode i dodatnu opremu.

 

 

“Završili smo preuređenje naše iStyle prodavnice koja sada ima 140 metara kvadratnih, što je skoro duplo više nego ranije. Prodavnica je uređena je prema Apple-ovim nacrtima napravljenim u skladu sa najnovijim dizajnom Apple Premium Reseller prodavnica u celom svetu. Osim izgleda prodavnice neke stvari se nimalo nisu promenile. iStyle i dalje ima najveći izbor Apple proizvoda i dodatne opreme – uključujući stručne savete kvalifikovanih prodavaca i svu podršku koja Vam može zatrebati” – izjavila je Ljiljana Bauk, direktor iStyle-a.

 

ISTYLE 01

 

Korisnicima svakodnevno na raspolaganju stoje sertifikovani tehničari zaposleni u ovlašćenom Apple servisu koji se nalazi u sklopu iStyle-a. iStyle za sve zainteresovane organizuje besplatne redovne prezentacije i radionice koje im pomažu da se upoznaju sa mnogobrojnim mogućnostima Apple uređaja.


Izvor: iStyle


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar