| Vesti | Ostalo | nVidia giveaway – Koliko ste zeleni?
Ostalo

nVidia giveaway – Koliko ste zeleni?

Koliko ste zeleni

Pokažite nam svoju gejming mašinu i osvojite GeForce GTX 960

 

nVidia organizuje takmičenje za sve entuzijaste sa prostora Srbije, od 27. jula do 17. avgusta 2015. Godine. Jednostavno posetite webleedgreen.rs i postavite fotografiju svog računara koji ste “začinili” sa zelenim detaljima. Fotografija sa „zelenim pečatom“ je ulazna karta za takmičenje, a nagradni fond se sastoji od tri GeForce GTX 960 grafičke karte kao i velikog broja nagrada koje dodeljuju naši medijski partneri.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na webleedgreen.rs web sajt preko vašeg Facebook naloga, postavite fotografiju svog računara i pozovete prijatelje da glasaju za vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, kroz svoj računar treba da na kreativan način prikažte vašu ljubav prema nVidia zelenoj. 

Na samom kraju takmičenja, tri najoriginalnije fotografije biće nagrađene sa po jednom GeForce GTX 960 grafičkom kartom. Jedan GTX 960 će biti dodeljen fotografiji sa najvećim brojem lajkova, drugi najoriginalnijoj fotografiji prema izboru urednika najpopularnijih IT medija, dok će odluku o tome kome ide treća grafička kartica doneti autori tri popularna YouTube kanala – Srpski Tutorijali, Mudja i Balkan Tech.

 

Koliko ste zeleni 1 T

 

GTX 960 oseduje efikasnu Maxwell arhitekturu, a pokreće je 1024 CUDA jezgara i dostavlja 60 frejmova na FullHD 1080p displejima, čak i u novim naslovima. GTX 960 podržava najnaprednije Maxwell tehnologije kao što je DSR, koji omogućava 4K iskustvo na 1080p monitoru i MFAA tehnologiju koja nudi anti-aliasing visokog kvaliteta sa unapređenim performansama. Sa GTX 960 grafičkom karticom koja je deo GeForce GTX gejming platforme, gejmeri imaju dodatni benefit u vidu nVidia tehnologija kao što je G-SYNC za gameplay bez „lomljenja slike“; GeForce Experience koji gejmerima pruža priliku da optimizuju svoj sistem pomoću samo jednog klika; kao i GameWorks koji pomaže developerima da uvedu nova iskustva u igru.

 

Da biste bili u toku s novostima iz kompanije nVidia:  

 

Toliko od nas za sada… javljamo se uskoro sa dodatnim informacijama…

 

Izvor: Smartpoint Adria

 

Komentarišite na forumu