| Vesti | Ostalo | ASRock Q2900-ITX Giveaway!
Ostalo

ASRock Q2900-ITX Giveaway!

Uvodna

U skladu super laganog letnjeg raspoloženja, ASRock je odlučio da podeli jednu ali vrednu nagradu i mi smo tu, kao i uvek da pomognemo. Predmet darovanja je, ni manje ni više, nego ASRock Q2900-ITX matiča ploča koja je savršen izbor za kompatknu radnu stanicu ili multimedija centar.

Pošto je darovanje pod pokroviteljstvom ASRock Balkan fejsbuk stranice, pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Uslovi za učešće su veoma jednostavni, pratite ostatak teksta kako biste se detaljnije upoznali sa pravilima.

Giveaway kreće odmah (31.07.2015.), a ime srećnog dobitnika će biti objavljeno 09. avgusta na ASRockBalkan fejsbuk stranici. 

„Pa da ne tupimo mnogo“, pogledajte prateći video materijal. 😉

 

 

Dakle, da biste učestvovali u ovom giveaway-u, treba da ispunite ovaj: UPITNIK

Ako vam nešto nije jasno oko koraka koje treba da uradite, samo nastavite da čitate, jer prvi koji treba da uradite, je da:

  1. Lajkujete ASRockBalkan fejsbuk stranicu
  2. Lajkujete PCAXE fejsbuk stranicu
  3. Podelite/šerujete promotivnu sliku na vašoj fesjbuk strani (post mora da bude javan, tj. public)
  4. Popunite polje sa vašim imenom
  5. Popunite polje sa linkom do vašeg fejsbuk profila (ovo je link od vašeg profila)

 

Giveaway traje od 31.07.2015. do 09.08.2015. Na taj dan, u večernjim časovima, tačnije nakon 19:00, preko RANDOM.ORG sajta izvlačimo dobitnike. Prvi na spisku postaje vlasnik ove divne ASRock mITX matične ploče!

Ponovićemo da treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu ili na post-u sa ASRock promotivnom slikom treba bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili sve neophodne korake i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Da ponovimo, pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije (troškove slanja snosi primalac). Što se tiče Hrvatske i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u našim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih vlasnika što brže i bezbolnije! U svim prethodnim darovanjima smo se postarali da svi dobitnici dobiju svoje nagrade bez ikakvih troškova, pa ne vidimo zašto to ponovo ne bi bio slučaj. Srećno!

 

Komentarišite na forumu