| Vesti | Ostalo | Gigabyte Winter OC Whiteout takmičenje
Ostalo

Gigabyte Winter OC Whiteout takmičenje

Gigabyte winter OC takmicenje uvodna

Kompanija Gigabyte, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica, objavio je početak najnovijeg overkloking takmičenja pod imenom „OC Gigabyte Winter Whiteout“, koje će se održavati na HWBOT-u i otvoreno za sve zainteresovane. Gigabyte Winter OC Whiteout takmičenje ima i posebnu bonus nagradu za najsnežniju i najprazničniju fotografiju.

 

 

Gigabyte Winter OC Whiteout takmičenje je u toku i biće otvoreno do 20. januara 2013. Na takmičenju mogu da učestvuju svi overklokeri koji poseduju bilo koji Intel procesor u kombinaciji sa bilo kojom kompatibilnom Gigabyte matičnom pločom. Takmičenje je bazirano oko tri ključne faze, od kojih svaka sadrži specifična ograničenja postavljena tako da svi imaju jednake šanse za dobitak. Gigabyte Z77X-UD4H matična ploča i Cooler Master Seidon 120M kit za vodeno hlađenje će biti dodeljeni pobedniku svake faze.

 

Gigabyte winter OC takmicenje

 

Takmičarske faze

 

  • 3DMark11 „No X79“ – dozvoljena je bilo koja matična ploča osim sa X79 čipsetom, samo jedan GPU je dozvoljen
  • 3DMark Vantage „Dual core” – samo Dual ili Single core Intel processor, samo jedan GPU je dozvoljen
  • DX11 „Full Out” – bilo koji Intel procesor, samo jedan GPU je dozvoljen

 

Bonus faza

 

Kao poseban bonus Winter OC Whiteout takmičenja je nagrada koja će biti dodeljena za fotografiju koja na najkreativniji način dočara praznički duh. Iz tog razloga trebalo bi  napraviti fotografiju kada je LN2 pot apsolutno najsnežniji. 10. januara 2013. deset najsnežnijih i najprazničnijih fotografija će biti dodato na  Gigabyte Motherboard Tech Column Facebook strani. Fotografija koja dobije najviše „lajkova“ do ponoći 20-tog januara 2013. osvaja nagradu. Bonus pobednik će dobiti Gigabyte Z77-HD4 matičnu ploču, kao i Cooler Master Sirus S-5.1 gejmerske slušalice.

 

Pravila Takmičenja

Verifikacioni print-skrinovi su neophodni i moraju da sadrže: benchmark rezultate sa CPU–Z CPU/Memory tabom. Takmičari moraju poslati i sliku opreme koju koriste. Sve dostavljene fotografije će biti uzete u izbor za bonus nagradu. Standardna HWBOT verifikaciona pravila važe i u ovom slučaju. Detaljnije o takmičenju možete pročitati na sledećoj stranici.

 

Nagrade

Pobednik svake faze dobija:

 

Cooler Master Seidon 120M kitGIGABYTE Z77X-UD4H
Cooler Master Seidon 120M kit za tečno hlađenjeGIGABYTE Z77X-UD4H matična ploča

 

Nagrada za bonus fazu

 

Cooler Master SirusGIGABYTE Z77-HD4
Cooler Master Sirus S-5.1 gejmerske slušaliceGIGABYTE Z77-HD4 matična ploča

 

Winter OC Whiteout takmičenje će trajati od 21. decembra do ponoći 20. januara 2013. a PCAXE želi sreću svim takmičarima, sa nadom da će neko iz našeg podneblja da se okiti nagradom.

 

Izvor: Gigabyte


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar